Εκτός Indian Wells ο Αλιασίμ, πέρασε ο Ρούμπλεφ (vids)

Θύμα πρόωρης έκπληξης έπεσε ο Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ στην Καλιφόρνια. Ο Καναδός, Νο9 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, ηττήθηκε στο ντεμπούτο του στο Indian Wells Masters από τον Μπότικ Φαν Ντε Ζάντσουλπ και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση από τον 2ο γύρο!

Μετά από σπουδαίο ματς 3 ωρών και 18 λεπτών, ο Ολλανδός, Νο47 τενίστας στον κόσμο, επικράτησε με 7-6(4), 6-7(4), 6-3 και πανηγύρισε την παρθενική νίκη της καριέρας του στην έρημο.

Another BIG win for Botic

Inspired tennis from @Boticvdz and it’s a 7-6 6-7 6-3 upset of 9th seed Auger-Aliassime in a 3hr14min thriller!#IndianWells pic.twitter.com/iZboaoPKEr

Tennis TV (@TennisTV) March 13, 2022

Αν και ο Αλιασίμ έσωσε τρία match points του αντιπάλου του στο 12ο game του 2ου set και λίγες στιγμές αργότερα έσφιξε τη γροθιά του, ισοφαρίζοντας τον αγώνα στο tie-break, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή.

Με μόλις 27/57 κερδισμένους πόντους πίσω από το 2ο σερβίς του, ο Καναδός συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στον Φαν Ντε Ζάντσουλπ και τελικώς ηττήθηκε στο καθοριστικό κομμάτι του ματς, δεχόμενος δυο breaks από τον Ολλανδό.

Staying Alive

3 match points saved and @felixtennis takes Botic to a final set!#IndianWells pic.twitter.com/ZygUqRK0Cj

Tennis TV (@TennisTV) March 13, 2022

Με 17/24 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς του στο 3ο set, ο Φαν Ντε Ζάντσουλπ δεν θα μπορούσε να μη κερδίσει. Έπιασε τρομερή απόδοση και “έκλεισε” το ντέρμπι του 2ου γύρου, θέτοντας νοκ-άουτ τον φορμαρισμένο Φίλιξ.

Στον 3ο γύρο, ο 26χρονος Ολλανδός θα παίξει με τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, που νωρίτερα έσωσε δυο match points και απέκλεισε τον Μάριν Τσίλιτς.

Σε αντίθεση με τον Αλιασίμ, εξαιρετικό ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Αντρέι Ρούμπλεφ στο Indian Wells.

Ο Ρώσος, Νο7 του ταμπλό, επικράτησε του Ντομινίκ Κοέπφερ (Νο51) μετά από μια ώρα και 49 λεπτά αγώνα, με 7-5, 6-4. Έναν εκ των Μπράντον Νακασίμα και Φράνσις Τιάφο θα συναντήσει στους “32” ο Ρούμπλεφ.

Αν και δεινοπάθησε, την πρόκριση στην πρεμιέρα του πήρε και ο Χούμπερτ Χουρκάτς, που επέστρεψε από break πίσω στο 3ο set (2-3) και έθεσε εκτός τον Γερμανό, Όσκαρ Ότε (Νο76), με 6-3, 3-6, 6-3. Τον Στιβ Τζόνσον θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο ο Πολωνός, Νο11 του ταμπλό.

BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Εκτός Indian Wells ο Αλιασίμ, πέρασε ο Ρούμπλεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα