Εκτός Μπρισμπέιν Κβίτοβα και Σβιτόλινα – VIDEO

11:59 2/1/2019 - Πηγή: Tennis24
Πέτρα Κβίτοβα και Ελίνα Σβιτόλινα δεν τα κατάφεραν απέναντι στην Ανέτ Κονταβέιτ και την Ελίνα Σβιτόλινα και αποχαιρέτησαν πρόωρα το τουρνουά του Μπρισμπέιν…

Μετά την σπουδαία ανατροπή της στον 1ο γύρο του θεσμού κόντρα στην Ντανιέλ Κόλινς, η Πέτρα Κβίτοβα δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και ηττήθηκε από την Ανέτ Κονταβέιτ στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας στην Αυστραλία.

Η Τσέχα πρωταθλήτρια ηττήθηκε μετά από 1 ώρα και 40 λεπτά από το Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, με σκορ 7-5, 7-6(1).

Στα προημιτελικά η Κονταβέιτ θα αντιμετωπίσει την Ουκρανή Λέσια Τσουρένκο.

Εκτός διοργάνωσης έμεινε και το Νο1 του ταμπλό, Ελίνα Σβιτόλινα. Η Ουκρανή αντιμετώπισε την Αλεξάνδρα Σάσνοβιτς σε μια επανάληψη του περυσινού τελικού στον θεσμό, με την Λευκορωσίδα να παίρνει εκδίκηση.

Μετά από 1 ώρα και 48 λεπτά αγώνα, η Σάσνοβιτς επικράτησε με 6-4, 0-6, 6-3 της κατόχου του τροπαίου και στα προημιτελικά θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ντόνα Βέκιτς.

Η Κροάτισσα από την πλευρά της έκανε εξαιρετική εμφάνιση και απέκλεισε από τη συνέχεια του θεσμού την Κίκι Μπέρτενς, νικώντας την στα τρία σετ. Πιο συγκεκριμένα, μετά από 2 ώρες και 24 λεπτά, το Νο34 της παγκόσμιας κατάταξης, κέρδισε το Νο9, με σκορ 7-6(5), 1-6, 7-5.

Η περυσινή ημιφιναλίστ της διοργάνωσης, Καρολίνα Πλίσκοβα, δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες κόντρα στην συμπατριώτισσα της, Μαρί Μπούζκοβα και μετά από μόλις 83 λεπτά αγώνα, προκρίθηκε στις “8” καλύτερες του τουρνουά.

Η Τσέχα επιβλήθηκε με 7-5, 6-2 της νεαρής, Νο139 στον κόσμο, και στη συνέχεια του θεσμού θα τεθεί αντιμέτωπη με την Άιλα Τομλιάνοβιτς, που έκανε την έκπληξη σήμερα και με νίκη στα δυο σετ έθεσε νοκ-άουτ την Γιοχάνα Κόντα.

Η Αυστραλή, έκανε ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση, μετά από τη νίκη της επί της Σινιάκοβα στον 1ο γύρο, και αυτή τη φορά χωρίς να χάσει σετ, 6-2, 7-6(2), πέρασε στα προημιτελικά.

Αντίπαλο έμαθε στα προημιτελικά το Νο2 του ταμπλό, Ναόμι Οσάκα, μετά την επικράτηση της Αναστασίας Σεβάστοβα κόντρα στην Χάριετ Νταρτ, με το εμφατικό 6-2, 6-0.

Τετάρτη 2/1 – 2ος Γύρος Brisbane International, Γυναίκες

Kontaveit (Estonia) beat Kvitova (Czech Republic) 7-5, 7-6(1)
Sasnovich (Belarus) beat Svitolina (Ukraine) 6-4, 0-6, 6-3
Ka.Pliskova (Czech Republic) beat Bouzkova (Czech Republic) 7-5, 6-2
Vekic (Croatia) beat Bertens (Netherlands) 7-6(5), 1-6, 7-5
Sevastova (Latvia) beat Dart (Great Britain) 6-2, 6-0

SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εκτός Μπρισμπέιν Κβίτοβα και Σβιτόλινα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα