Ένιωσα ότι ήμουν κοντά στον Φέντερερ…

Ο Κάρεν Κατσάνοβ σε δηλώσεις του σε Ιταλικό μέσο, μίλησε για τα δυο ματς που έχει παίξει στην καριέρα του κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ, επισημαίνοντας πως ένιωσε ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο αγωνιστικό επίπεδο του Ελβετού!

Μπορεί οι περισσότεροι νεαροί τενίστες που αντιμετωπίζουν τον Ρότζερ Φέντερερ να… μαρτυρούν μετά τις αναμετρήσεις τους πως ο Ελβετός είναι πολλά επίπεδα ψηλότερα από τους ίδιους, ο Κάρεν Κατσάνοβ όμως, δεν είναι αυτής της άποψης.

Ο νεαρός Ρώσος σε συνέντευξή του σε Ιταλικό μέσο, μίλησε για τις συναντήσεις του με τον Ρότζερ Φέντερερ εντός των courts, όπου έχουν

διασταυρώσει τα ξίφη τους δυο φορές, και υποστήριξε πως αισθάνθηκε πολύ κοντά στο αγωνιστικό επίπεδο του 36χρονου!

Ο 21χρονος από την Μόσχα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην νέα γενιά τενιστών που έχει βγάλει η Ρωσία, με τον εαυτό του, τον Ρούμπλεβ και τον Μεντβέντεβ να πρωταγωνιστούν, επισημαίνοντας πως έχουν σκεφτεί ήδη, ότι μπορούν στο σύντομο μέλλον να κατακτήσουν τον τίτλο του Davis Cup!

Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός Ρώσος:

“Σε αναγκάζει να πάρεις αποφάσεις πολύ γρήγορα. Παίξαμε δυο ματς ως αντίπαλοι, τα οποία ήταν πολύ δύσκολα για εμένα προσωπικά, αλλά ένιωσα πως ήμουν πολύ κοντά στο αγωνιστικό του επίπεδο. Μερικοί πόντοι μονάχα έκαναν την διαφορά.

Το κλειδί της επιτυχίας του, νομίζω πως είναι ότι θέλει ακόμη να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση σαν να είναι στην αρχή της καριέρας του. Φαίνεται επίσης, ότι έχει μεγαλύτερο κίνητρο από ποτέ, όταν αντιμετωπίζει μικρούς σε ηλικία παίκτες, σαν κι εμένα.

Δεν έχω μιλήσει με τον Φέντερερ για τα μεταξύ μας παιχνίδια, προτιμώ να σχολιάζω και να αναλύω τα ματς μου μόνος μου, δεν θέλω τις γνώμες άλλων, όσο κι αν ακούγεται περίεργο. Θέλω να βρίσκω εγώ τα λάθη μου και να τα διορθώνω.

Όσον αφορά την νέα γενιά τενιστών, είμαι εγώ, ο Αντρέι(Ρούμπλεβ) κι ο Ντανιήλ(Μεντβέντεβ) από την Ρωσία. Έχουμε σκεφτεί ήδη ομολογώ, ότι μια μέρα θα κατακτήσουμε το Davis Cup. Έχουμε καλή ομάδα και θα ήταν πολύ όμορφο αν μπορούσαμε ακόμη κι από τώρα να δώσουμε τέτοια χαρά στους συμπατριώτες μας και να κερδίσουμε έναν μεγάλο τίτλο για την χώρα μας.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ένιωσα ότι ήμουν κοντά στον Φέντερερ… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα