Επιστροφή με νίκη για τον Νόλε! – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε με νίκη στο τουρ επικρατώντας του Σαμ Κουέρι συνεχίζοντας από εκεί που…σταμάτησε στον τελικό του Wimbledon!

Επιστροφή με νίκη για τον κορυφαίο τενίστα του κόσμου!

Η τελευταία φορά που τον είδαμε στο κορτ ήταν μια ανεπανάληπτη στιγμή για αυτόν με την κατάκτηση του πέμπτου του Wimbledon, ειδικά με τον τρόπο με τον οποίο συνέβη.

Αν και είχε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, ειδικά στις αρχές των δύο σετ, ο Νόλε

ήταν σε γενικές γραμμές εξαιρετικός στη νίκη του με 7-5, 6-1 επί του Σαμ Κουέρι που τον στέλνει στον τρίτο γύρο του Σινσινάτι.

Είναι ο υπερασπιστής του τίτλου στο Οχάιο εκεί που, δώδεκα μήνες πριν, συμπλήρωνε το Career Masters με την κατάκτηση και των εννιά Masters τίτλων τουλάχιστον μία φορά.

Αν και είχε να αγωνιστεί εδώ και περίπου έναν μήνα, ο Νόλε φάνηκε έτοιμος για μεγάλα πράγματα και στη φετινή Αμερικανική hard court swing.

Αν και ξεκίνησε με την αναμενόμενη “σκουριά” με αρκετά διπλά λάθη και μένοντας πίσω με 0-2 στο πρώτο σετ, ο 32χρονος τενίστας απάντησε άμεσα βρίσκοντας σιγά-σιγά τον ρυθμό και αποτρέποντας στο τέλος του σετ το tie break ξεσπώντας σε έντονο πανηγυρισμό μετά την κατάκτηση του πρώτου σετ.

Ο Κουέρι μπήκε δυνατά και στο δεύτερο σετ, είχε τέσσερα break point στα πρώτα δύο service games του Τζόκοβιτς αλλά δεν πήρε τίποτα και μοιραία το “πλήρωσε”.

Μετά το πρώτο break, o Νόλε δεν είχε αντίπαλο και έφτασε γρήγορα στη νίκη, με τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα να είναι ο επόμενος αντίπαλος του Σέρβου, μετά τη συγκλονιστική νίκη με 6-4, 6-7(1), 7-6(6) επί του Τζον Ίσνερ στο τελευταίο ματς της ημέρας.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ κέρδισε για δεύτερη σερί εβδομάδα τον Κάιλ Έντμουντ με 6-2, 7-5 και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Μπενουά Περ στον δεύτερο γύρο πριν την ενδεχόμενη αναμέτρηση με τον Στέφανο Τσιτσιπά στη συνέχεια.

CINCINNATI MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Επιστροφή με νίκη για τον Νόλε! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα