Επιβίωσε μετά από θρίλερ ο Τζόκοβιτς (vids)

Μετά από συγκλονιστική μάχη που κρίθηκε στις 3 ώρες και 24 λεπτά, ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγύρισε την 1η του νίκη στη φετινή χωμάτινη περίοδο, κερδίζοντας τον συμπατριώτη του, Λάσλο Τζέρε, για τον 2ο γύρο του Serbia Open.

Ο 34χρονος Σέρβος, αν και βρέθηκε πίσω με set και break (2-6, 3-4), απέφυγε την 3η σερί ήττα του στο Tour, πετυχαίνοντας παλικαρίσια ανατροπή στο tie-break του 3ου set.

Ο Νο1 τενίστας του κόσμου,

επικράτησε του Νο50 με 2-6, 7-6(6), 7-6(4) και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα συναντήσει τον επίσης Σέρβο και Νο7 του ταμπλό, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

The moment @DjokerNole prevailed in an epic contest with Djere in Belgrade…#SerbiaOpen pic.twitter.com/DOnP4OHV96

Tennis TV (@TennisTV) April 20, 2022

Αν και δεν έπιασε σπουδαία απόδοση, μάλλον το αντίθετο, ο Νόλε βρήκε τις λύσεις που έψαχνε για να φύγει νικητής από το court, παρά το γεγονός ότι μέτρησε μόλις 2/14 break points!

Την 1η του νίκη μετά τις 22 Φεβρουαρίου πανηγύρισε ο Σέρβος, που είχε 74/119 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς του και χρειάστηκε να κερδίσει τους τελευταίους τέσσερις πόντους του ματς για να φτάσει στη νίκη, την ώρα που ο Τζέρε βρέθηκε μπροστά με mini break (3-4).

Ο Τζόκοβιτς αν και έφτασε πολύ κοντά στην 3η του συνεχόμενη ήττα στο Tour, πράγμα που έχει να βιώσει από τον Μάρτιο του 2018, στάθηκε ψύχραιμος στις κρίσιμες στιγμές, μπόρεσε να αναχαιτίσει την επιθετικότητα του Τζέρε και στο τέλος επιβραβεύτηκε για τη σπουδαία προσπάθεια που έκανε, παίρνοντας την πολύτιμη νίκη.

Ο περυσινός ημιφιναλίστ στο Serbia Open, παρ’ όλα αυτά, έδειξε ότι έχει πολύ δρόμο για να πιάσει τα ζητούμενα επίπεδα απόδοσης, μιας και ακόμη είναι πασιφανές πως η απουσία επίσημων αγώνων από το πρόγραμμά του, τον επηρεάζει.

ΑΤΡ 250 SERBIA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Επιβίωσε μετά από θρίλερ ο Τζόκοβιτς (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα