Επιβίωσε στο θρίλερ! – VIDEO

21:05 4/6/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Μάριν Τσίλιτς προηγήθηκε με 2-0 σετ αλλά χρειάστηκε τελικά πέντε σετ για να επικρατήσει ενός εκπληκτικού Φάμπιο Φονίνι που παραλίγο να πραγματοποιήσει μια επική ανατροπή που έμεινε όμως στη μέση…

Ο Κροάτης τενίστας έγινε ο τελευταίος χρονικά που προκρίνεται στα προημιτελικά του Γαλλικού Όπεν ισοφαρίζοντας το καλύτερο του ρεκόρ στο τουρνουά που είναι αυτός ο γύρος, κάτι που κατάφερε και πέρσι.

Ολα αυτά έγιναν μετά από απίστευτο ματς που μοιράστηκε με τον εξαιρετικό Φάμπιο

Φονίνι με τον Κροάτη να είναι κυρίαρχος για δύο σετ, τον Ιταλό να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με την κίνησή του αλλά να επιστρέφει δριμύτερος και να στέλνει τελικά τον αγώνα σε πέμπτο σετ.

Αυτός που κατάφερε, τελικά, να έχει το πιο καθαρό μυαλό, τα πιο μεγάλα χτυπήματα και την τύχη με το μέρος του ήταν ο 29χρονος Κροάτης που επιβλήθηκε του Φονίνι με 6-4, 6-1, 3-6, 6-7(4), 6-3 μετά από τέσσερις ώρες τρομερού τένις και φοβερών εναλλαγών συναισθήματος!

Ολα έδειχναν πως ο Κροάτης θα έχει μια σχετικά εύκολη νίκη, όχι μόνο λόγω του γεγονότος ότι προηγείτο με 2-0 σετ αλλά και γιατί ο Φονίνι έδειχνε “άδειος” σωματικά μετά το πεντάσετο που είχε παίξει κόντρα στον Εντμουντ, ενώ ζήτησε και ιατρικό timeout σε εκείνο το κομμάτι του αγώνα.

Ωστόσο, αυτό που τελικά μάλλον ήθελε ο Ιταλός ήταν τόνωση του ηθικού του μιας και όταν άρχισε να παίζει τρομερά από το τρίτο σετ και μετά, φάνηκε να κινείται μια χαρά στο κορτ χαρίζοντας και στιγμές μαγείας με τους πόντους που έβγαζε!

Ο 31χρονος Ιταλός με το τόσο μεγάλο ταλέντο αλλά και την τόσο εύθραυστη ψυχολογία, ξεσήκωσε το γαλλικό κοινό που δικαιωματικά πήγε με το μέρος όταν έσωσε match point του Τσίλιτς στο τέταρτο σετ και έστειλε τελικά τον αγώνα σε πέμπτο όπου έμπαινε έχοντας ξεκάθαρα το μομέντουμ με το μέρος του!

Μάλιστα, ο Φονίνι δεν είναι “ξένος” σε ανατροπές από το 0-2, το είχε κάνει άλλωστε και κόντρα στον Ραφαέλ Ναδάλ σε εκείνο τον αλησμόνητο αγώνα στο Αμερικανικό Όπεν το 2015.

Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν έμελλε ο αγώνας να έχει ευτυχή κατάληξη για αυτόν μιας και “προδόθηκε” από ένα διπλό λάθος και ένα “πούλημα” του φιλέ στο 3-3, σημείο στο οποίο υπέστη το καθοριστικό break που τον έστειλε στον δρόμο της επιστροφής για την Ιταλία.

Ο Τσίλιτς γλίτωσε από ένα μεγάλο κάζο με τη διακύμανση που πήρε το σκορ και θα είναι αυτός ο αντίπαλος του Ντελ Πότρο στον προημιτελικό του Γαλλικού Όπεν με στόχο να κάνει κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ: τη συμμετοχή του στα ημιτελικά του θεσμού!

Ολοκληρώθηκε, έτσι, το παζλ των φετινών προημιτελικών του αντρικού ταμπλό στο Ρολάν Γκαρός που περιλαμβάνει τους αγώνες:

Ναδάλ-Σβάρτζμαν
Τσίλιτς-Ντελ Πότρο
Ζβέρεφ-Τιμ
Τζόκοβιτς-Τσετσινάτο

Δευτέρα, 4/6: 4ος γύρος Ρολάν Γκαρός
Schwartzman (Argentina) beat Anderson (S.Africa) 1-6 2-6 7-5 7-6(0) 6-2
Nadal (Spain) beat Marterer (Germany) 6-3 6-2 7-6(4)
Del Potro (Argentina) beat Isner (USA) 6-4 6-4 6-4
Cilic (Croatia) beat Fognini (Italy) 6-4 6-1 3-6 6-7(4) 6-3

French Open Men’s Draw | OOP (-1h) l LIVE SCORES

Κώστας Αϊτάκης

The post Επιβίωσε στο θρίλερ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα