Έτοιμος να συνεχίσει το σερί ο Τζόκοβιτς

Ο 5 φορές πρωταθλητής στο Wimbledon είναι έτοιμος να συνεχίσει το σερί που ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο και συνεχίστηκε στο Παρίσι, με τον Σέρβο να θέλει να κυριαρχήσει και στο All England Club

Φυσικά ο μεγάλος στόχος είναι να φτάσει στο ημερολογιακό Grand Slam κατακτώντας και τα 4 Major

τη φετινή σεζόν. Εκτός από αυτό ο Νο1 του κόσμου θα επιχειρήσει να φτάσει σε τίτλους τόσο τον Ρότζερ Φέντερερ, όσο και τον Ράφα Ναδάλ, που έχουν από 20 Grand Slam, αλλά και να γίνει ο 1ος, μετά τον Φέντερερ, που στα τελευταία 20 χρόνια της διοργάνωσης έχει κατακτήσει 3 σερί τρόπαια. 

“Σίγουρα έχω μια μεγάλη ευκαιρία, μετά από τις κατακτήσεις σε Μελβούρνη και Παρίσι, για να φτάσω σε αυτό το μεγάλο επίτευγμα, αλλά ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς”, δήλωσε ο 34χρονος. “Ωστόσο, αναμφίβολα θα προσπαθήσω να το κάνω.”

“Κάθε Grand Slam, είναι σαν να ανεβαίνεις το Έβερεστ. Είναι μια διοργάνωση 2 εβδομάδων, με 128 παίκτες, όπου πρέπει να κερδίσεις 3 sets. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτείς επομένως η πίεση είναι μεγάλη.”

“Ελπίζω ότι μπορώ να συνεχίσω αυτό το σερί. Νιώθω πολύ καλά στο γρασίδι. Θεωρώ ότι το παιχνίδι μου έχει βελτιωθεί όλα αυτά τα χρόνια πάνω σε αυτή την επιφάνεια.” 

“Θα πάω σίγουρα να κερδίσω τον τίτλο στο Wimbledon και μετά στο US Open και σε οποιοδήποτε άλλο τουρνουά παίζω είτε είναι Grand Slam είτε όχι. Έχω πάντα υψηλές φιλοδοξίες και προσδοκίες από τον εαυτό μου.”

“Ξέρω ότι αν κάνω τα πάντα με το σωστό τρόπο, αν μπορέσω και ελέγξω τον εαυτό και το μυαλό μου μπορώ να κερδίσω τον οποιοδήποτε σε οποιαδήποτε επιφάνεια.”

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

The post Έτοιμος να συνεχίσει το σερί ο Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα