Ευρωπαϊκό U12: Ήττα για την Εθνική από την Ουγγαρία

Μετά το ιδανικό ξεκίνημα στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για την Εθνική U12 στα Μούγλα της Τουρκίας, νικώντας με 2-1 στο tie με τη Βουλγαρία, σήμερα δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ουγγαρία καθώς έχασε με το ίδιο σκορ στη σειρά.

Στο πρώτο ματς των μονών, ο Τάσος Θωμόπουλος έχασε από τον Νταβίντ Μπαλάζ με 6-4, 6-1, και κατέστησε εξ’ αρχής δύσκολο το έργο της “γαλανόλευκης” για το 2/2 στη διοργάνωση στη γειτονική μας χώρα.

Στη

συνέχεια, ο Ραφαήλ Παγώνης ισοφάρισε για την Ελλάδα με τη νίκη του κόντρα στον Βένσελ Φαζέκας με 7-6 (3), 6-1, πετυχαίνοντας τη 2η διαδοχική προσωπική του νίκη, και το tie θα κρινόταν στο ματς του διπλού.

Εκεί, Παγώνης και Μπικής ηττήθηκαν από τους Μπαλάζ και Φαζέκας με 6-4, 6-2, και έτσι Ουγγαρία και Ελλάδα μετρούν πλέον από μία νίκη και μία ήττα, οι οικοδεσπότες Τούρκοι είναι στην κορυφή με δύο νίκες, και η Βουλγαρία με καμία στην τελευταία θέση.

Αύριο Σάββατο (29/7) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Τουρκία, με βασικό και πιθανό στόχο την κατάκτηση της 2ης θέσης, και υπό προϋποθέσεις την 1η θέση.

The post Ευρωπαϊκό U12: Ήττα για την Εθνική από την Ουγγαρία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα