Φέντερερ: “Μου έδινα 3% πιθανότητες να κερδίσω” – VIDEO

O Ρότζερ Φέντερερ μπήκε στον αγώνα του κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς για τα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν δίνοντας στον εαυτό του ελάχιστες πιθανότητες νίκης.

Κάθε πότε ο Ρότζερ Φέντερερ μπαίνει σε ένα ματς δίνοντας στον εαυτό του μόλις 3% πιθανότητες να κερδίσει το ματς;

Και να έχει τα κότσια να το παραδεχτεί στη συνέντευξη τύπου στη συνέχεια!

Το γεγονός ότι ο 38χρονος Ελβετός ήταν “λαβωμένος” από τους εξουθενωτικούς αγώνες που έδωσε τις προηγούμενες μέρες στη Μελβούρνη ενώ παράλληλα γνωρίζοντας ότι απέναντι του είναι ένας τενίστας τον οποίο

έχει να κερδίσει σε Slam από το 2012, σίγουρα συνέβαλλαν στις πολύ χαμηλές προσδοκίες του Φεντ.

“Πίστευα ότι θα μπορούσα να βγάλω το ματς σήμερα. Το πέμπτο σετ κόντρα στον Σάντγκρεν ήταν ενθαρρυντικό. Ποτέ η απόσυρση δεν είναι λύση για μένα. Θα το έκανα αν πίστευα ότι είχα 0% πιθανότητες να τον κερδίσω. Σήμερα είχα 3% πιθανότητες πριν από το ματς. Είναι καλύτερα από 0!” ανέφερε.

“Γενικά, ήταν μια απαίσια μέρα. Δεν περίμενα κάτι άλλο κόντρα σε έναν τενίστα που είναι πνευματικά δυνατός, τρέχει παντού, έχει όλα τα χτυπήματα. Εγώ προσπάθησα στο πρώτο σετ να παίξω πολύ ελεύθερα, να πάω για winners, να μειώσω τη διάρκεια των ράλι. Δυστυχώς δεν κατάφερα να σερβίρω για το σετ. Έπρεπε να βρω τον τρόπο να το κάνω” πρόσθεσε.

“Συνολικά είμαι χαρούμενος από το τουρνουά μου. Είμαι αισιόδοξος ότι θα είμαι εδώ και του χρόνου. Δεν έχω ακόμα κάποιο πλάνο απόσυρσης” ενημέρωσε.

“Σωματικά δεν είμαι χειρότερα σε σχέση με όταν ξεκίνησα το ματς. Αυτό είναι ενθαρρυντικό. Θέλω να είμαι έτοιμος για το φιλικό στη Νότιο Αφρική (7/2) και μετά, ιδανικά, να προετοιμαστώ για το Ντουμπάι” συνόψισε ο “Βασιλιάς”.

Κώστας Αϊτάκης

The post Φέντερερ: “Μου έδινα 3% πιθανότητες να κερδίσω” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα