Φέντερερ: “Ο Τζόκοβιτς είναι το φαβορί”!

20:57 5/1/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Ρότζερ Φέντερερ έχρισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς σαν το απόλυτο φαβορί στο επερχόμενο Αυστραλιανό Όπεν!

Μπορεί να είναι ο δις υπερασπιστής του τίτλου στη Μελβούρνη, ωστόσο, ο Ρότζερ Φέντερερ γνωρίζει πολύ καλά ότι η τρίτη συνεχής κατάκτηση στην ηλικία των 37 ετών φαντάζει πολύ δύσκολη.

Ο “Μαέστρος” είχε μια εξαιρετική εβδομάδα στο Περθ κερδίζοντας το τελευταίο στην ιστορία του αθλήματος Hopman Cup στο πλευρό της Μπελίντα Μπένσιτς νικώντας μάλιστα σε όλους

τους αγώνες μονού που έδωσε δείχνοντας πως ο χρόνος ακόμα δεν έχει αφήσει εμφανή “σημάδια” πάνω του.

Άλλο όμως το Hopman Cup άλλο το Αυστραλιανό Όπεν στο οποίο θα κληθεί να κερδίσει επτά αντιπάλους μέσα σε συνθήκες αφόρητης ζέστης και υγρασίας.

Και τα δεδομένα είναι διαφορετικά σε σχέση με το 2017 και το 2018.

Μπορεί ο Ναδάλ και ο Μάρεϊ να παραμένουν σε αμφίβολη σωματική κατάσταση, ο Νόβακ Τζόκοβιτς όμως, παρά την ήττα του στον ημιτελικό της Ντόχα, δείχνει πανέτοιμος να επιστρέψει στους τίτλους στο αγαπημένο του Slam μετά το 2015.

Τόσο ο Φέντερερ όσο και ο Τζόκοβιτς διεκδικούν τον έβδομό τους τίτλο στην Αυστραλία!

Ο Φεντ, πάντως, χρίζει σαν ξεκάθαρο φαβορί τον Τζόκοβιτς κρατώντας για τον εαυτό του τον ρόλο του αουτσάιντερ!

“Δίχως την παραμικρή αμφιβολία, ο Τζόκοβιτς είναι το μεγάλο φαβορί. Ανεξαρτήτως του τι έγινε στη Ντόχα, τους τελευταίους έξι μήνες είναι πολύ δυνατός. Μόλις βρίσκει τον ρυθμό του, είναι πολύ δύσκολο να τον νικήσεις” ανέφερε ο “Βασιλιάς”.

“Είμαι ανάμεσα στα δέκα πρώτα φαβορί αλλά μαζί μου είναι και άλλοι πολλοί παίκτες. Ακόμα δεν ξέρουμε την κλήρωση, πότε θα παίξω το πρώτο ματς, αν θα είναι μέρα ή νύχτα. Είμαι μέσα στους συνήθεις “υπόπτους” για την κατάκτηση αλλά μακριά ακόμα από τον Τζόκοβιτς” κατέληξε ο Φέντερερ.

Παιχνίδια τακτικής ή ωμή ειλικρίνεια από τον “Μαέστρο”;

Κώστας Αϊτάκης

The post Φέντερερ: “Ο Τζόκοβιτς είναι το φαβορί”! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα