Φέντερερ: “Θα μου λείψει ο Ράφα στο χώμα”

Ταρακούνησε το Twitter ο Ρότζερ Φέντερερ, όταν απάντησε σε ερωτήσεις ακολούθων του στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Από τις ερωτήσεις/απαντήσεις που ξεχώρισαν, είχαν να κάνουν με την αντιζηλία του με τον Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε πως αποσύρεται προσωρινά από το τένις, μέχρι να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούν τελευταία, θέτοντας ορίζοντα επιστροφής το 2024.

“Ναι, θα μου λείψει να τον βλέπω να παίζει. Το ρεκόρ του Ράφα στο Γαλλικό Όπεν είναι ένα από

τα κορυφαία στην ιστορία όλων των αθλημάτων” έγραψε ο Φέντερερ σε ερώτηση για το αν θα του λείψει ο Ράφα από το Roland Garros.

yes I will miss seeing him play. French Open + @RafaelNadal = one of the most incredible records in history of all sports. https://t.co/Nt7coSK61B

Roger Federer (@rogerfederer) May 23, 2023

Απαντώντας με λίγο περισσότερο χιούμορ, ο Βασιλιάς είπε ότι το αγαπημένο του παιχνίδι κόντρα στον Ναδάλ ήταν στο Roland Garros 2008 όπου είχε ηττηθεί με 6-1, 6-3, 6-0 στον τελικό της διοργάνωσης.

RG 2008. Those 4 games were awesome.

Roger Federer (@rogerfederer) May 23, 2023

Διπλωματικός εμφανίστηκε σε ερώτηση χρήστη για το αν του λείπουν οι αναμετρήσεις με τον Ράφαελ Ναδάλ. “Ναι και όχι” η απάντησή του.

yes and no

Roger Federer (@rogerfederer) May 23, 2023

Ένα από τα πιο αστεία περιστατικά του Q&A, ήταν όταν ο Φέντερερ αποκάλυψε ένα περιστατικό που του συνέβη κατά τη διάρκεια διοργάνωσης για τη Formula 1 όταν κάποιος φίλαθλος του ζήτησε φωτογραφία, πιστεύοντας ότι είναι ο Ναδάλ.

happened the other day at the Formula 1. A guy asked "Can i have a picture with you Mr Nadal?". I told him I wasn't Mr Nadal. He apologized and left without taking a picture.

Roger Federer (@rogerfederer) May 23, 2023

Σε ερώτηση για το πότε θα επιστρέψει στο tour, ο Φέντερερ απάντησε: “Δεν έφυγα ποτέ…”

i never really left

Roger Federer (@rogerfederer) May 23, 2023

The post Φέντερερ: “Θα μου λείψει ο Ράφα στο χώμα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα