Φέντερερ: “Το ίδρυμά είναι η προτεραιότητά μου”

Μπορεί να ολοκλήρωσε τη λαμπρή τενιστική του καριέρα, ωστόσο ο Ρότζερ Φέντερερ παραμένει ενεργός και δραστήριος, έχοντας θέσει ως προτεραιότητα τη συνέχιση της δράσης του Roger Federer Foundation.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο σπουδαίος Ελβετός, έκανε μια αποτίμηση της περσινής χρονιάς και δραστηριότητας του ιδρύματός του το οποίο βοηθάει παιδιά που δεν έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση, κυρίως στην Αφρική.

“Ενώ κατανοώ

τις ανησυχίες σχετικά με την προσαρμογή σε αυτόν τον νέο ρυθμό, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τα πάω καλά και απολαμβάνω αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου, είμαι πολύ απασχολημένος με τη θεραπεία του σώματός μου και την εργασία σε υπάρχοντα και νέα έργα”, έγραψε σε επιστολή του ο Φέντερερ.

“Εννοείται ότι το ίδρυμά μου θα είναι στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων μου. Το Ίδρυμα Ρότζερ Φέντερερ, το οποίο ίδρυσα με τους γονείς μου το 2003, έχει γίνει πολύ μεγαλύτερο από ό,τι αρχικά φανταζόμασταν κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Φέτος, το ίδρυμα θα γιορτάσει την 20η επέτειό του και ακόμα θυμάμαι όταν υπέγραψα το ιδρυτικό έγγραφο” πρόσθεσε.

This last year, has been another impactful year for the foundation. We continue to make strides across Southern Africa with early childhood education. Please see some of the highlights we have achieved until the end of 2022 since the start of the foundation @rogerfedererfdn pic.twitter.com/eZeJIoqzuE

Roger Federer (@rogerfederer) March 9, 2023

Το Ίδρυμα Ρότζερ Φέντερερ μέχρι το 2022, βοήθησε 2,4 εκατομμύρια παιδιά να επωφεληθούν από υψηλότερης ποιότητας προσχολική εκπαίδευση, λειτουργώντας σε επτά χώρες με 29 οργανισμούς-εταίρους. Επενδύθηκαν 77,5 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα για να βοηθήσουν στη βελτίωση της εκπαίδευσης στην Ελβετία και τη Νότια Αφρική.

“Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο απίστευτα διαφωτιστικό, συναρπαστικό και ικανοποιητικό θα ήταν αυτό το ταξίδι και όλα τα σπουδαία πράγματα που θα καταφέρναμε μαζί. Μέχρι το τέλος του έτους, μπορέσαμε να παρέχουμε σε περισσότερα από 2,4 εκατομμύρια παιδιά καλύτερη πρόσβαση στην προσχολική εκπαίδευση, κάτι που θεωρώ ένα τεράστιο δώρο επετείου” έγραψε ο Φέντερερ και συνέχισε: “Είμαι πρόθυμος να αφιερώσω ακόμη περισσότερο χρόνο στο ίδρυμα τα επόμενα χρόνια, επισκεπτόμενοι περισσότερα από τα έργα επιτόπου και εμβαθύνοντας στην αποτελεσματική φιλανθρωπία”.

The post Φέντερερ: “Το ίδρυμά είναι η προτεραιότητά μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα