Φορζέ: “Ο Ναδάλ είναι ο Πελέ, ο Πικάσο και ο Μότσαρτ!”

Ο Γκι Φορζέ δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του Ράφα Ναδάλ. Ο πρώην αρχηγός των ομάδων της Γαλλίας σε Davis Cup και Billie Jean King Cup και πρώην διευθυντής του Roland Garros και του Paris

Masters 1000, αποθέωσε για μια ακόμη φορά τον Ισπανό για την αφοσίωσή του στο τένις, την αποφασιστικότητά του και την σκληρή δουλειά που κάνει τόσα χρόνια. 

Σε μια από τις πρόσφατες συνεντεύξεις του, ο Φορζέ αναφέρθηκε στην επιστροφή του Ισπανού, η οποία θα ξεκινήσει από το τουρνουά του Μπρίσμπεϊν (31 Δεκεμβρίου) συγκρίνοντάς τον μάλιστα με σπουδαίες προσωπικότητες που ξεπερνούν τον αθλητισμό.

“Ο Ραφαέλ Ναδάλ είναι ο Πελέ, ο Πικάσο και ο Μότσαρτ. Είναι στο DNA του κι αυτό δεν αλλάζει.”, είπε ο Γάλλος. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Φορζέ λέει κάτι ανάλογο για τον Ναδάλ, καθώς μετά την κατάκτησή του 14ου τίτλου του στο Roland Garros τον Ιούνιο του 2022, ο Φορζέ είχε πει: “Για μένα ο Ραφαέλ Ναδάλ πέτυχε το μεγαλύτερο επίτευγμα στην ιστορία του αθλητισμού. Είναι πάνω από τον Τζόρνταν, τον Αλί και τον Πελέ.”

The post Φορζέ: “Ο Ναδάλ είναι ο Πελέ, ο Πικάσο και ο Μότσαρτ!” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα