Γενεύη: Η επιστροφή του “Βασιλιά” (draw)

Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στο 250αρι τουρνουά της Γενεύης, με την παρουσία του Ρότζερ Φέντερερ σε κυρίως ταμπλό χωμάτινης διοργάνωσης, για πρώτη φορά μετά το 2019.

Ο Ελβετός θα αγωνιστεί στο τουρνουά της πατρίδας του όντας το Νο1 του ταμπλό και φυσικά είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, παρά την… άγνωστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, μιας και να αγωνιστεί στο Tour από τον Μάρτιο.

Τότε είχε παίξει στο μοναδικό τουρνουά του για το 2021, στη Ντόχα. Την Παρασκευή λοιπόν, έμαθε τους πιθανούς αντιπάλους του στο δρόμο προς τον τίτλο, στη Γενεύη.

Σε ένα ταμπλό που ξεχωρίζουν επίσης τα ονόματα των Σαποβάλοφ, Ρουντ, Ντιμιτρόφ και Γκαρίν.

Ο Ρότζερ στο ντεμπούτο του θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Τζόρνταν Τόμπσον και τον Πάμπλο Αντουχάρ.

Στον 3ο γύρο, έχει πιθανό αντίπαλο τον Νο5 του ταμπλό, Κριστιάν Γκαρίν, ο οποίος πάντως έχει δύσκολη πρεμιέρα κόντρα στον Μάρτον Φούτσοβιτς. Ο Κάσπερ Ρουντ είναι ο πιθανός αντίπαλος του 39χρονου “Βασιλιά” στα ημιτελικά.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό, ο Ντένις Σαποβάλοφ (Νο2) θα παίξει με τον Στέφανο Τραβάγκλια στον 2ο γύρο, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Φάμπιο Φονίνι.

Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Αντριάν Μαναρινό και Ρέιλι Οπέλκα είναι τα μεγάλα ονόματα του άλλου bracket.

Πιθανοί προημιτελικοί βάση ranking:

Φέντερερ – Γκαρίν
Ρουντ – Περ
Σαποβάλοφ – Φονίνι
Ντιμιτρόφ – Μαναρινό

GENEVA OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Γενεύη: Η επιστροφή του “Βασιλιά” (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα