Γερμανία: Μέχρι τα ημιτελικά τα αδέρφια Σακελλαρίδη

Ως τα ημιτελικά των διπλών του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων στην Γερμανία έφτασαν οι Στέφανος, Δημήτρης και Μιχάλης Σακελλαρίδης, με τους δύο πρώτους να συνεργάζονται από κοινού, και τον τελευταίο να παίζει στο πλάι του 22χρονου Κολομβιανού, Ντάνιελ Σάλαζαρ.

Οι δύο πρώτοι, αφού απέκλεισαν κατά σειρά τους Μιχαΐτα Ντάνιελ Νταμιάν (Ρουμανία) και Λούσιαν Μίσκερ (Αγγλία) με 6-3, 7-5, και τους Γερμανούς Ταουμ Αλ Ασμέχ και Νταβίντ Φιξ

με 6-1, 7-6(5), ηττήθηκαν στον ημιτελικό και έχασαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν έναν ακόμα τίτλο.

Στην 4άδα, οι No2 του ταμπλό έχασαν από τους Ολλανδούς Σάντερ Ζονγκ και Γίσε Τίμερμανς με 6-4, 6-2, ενώ το δίδυμο των Μιχάλη Σακελλαρίδη και Ντάνιελ Σάλαζαρ ηττήθηκε από τους Γερμανούς Φίλιπ Φλόριγκ και Γιανίκ Κελμ με 6-2, 6-1.

Στους προγενέστερους γύρους, πρώτα επικράτησαν των Γερμανών Μαρκ Σχμιντ και Τζον Σπερλ με double bagel (6-0, 6-0), και στα προημιτελικά των επίσης Γερμανών Φίλιπ Λέιθολντ και Μόριτζ Στρόεμπελ με 4-6, 6-4, 10-7.

Όσον αφορά τα μονά, ο Στέφανος Σακελλαρίδης ήταν ο μόνος που αγωνίστηκε στο κυρίως ταμπλό, και ηττήθηκε στην πρεμιέρα του από τον Κάι Λέμστρα με 6-3, 6-3, σε ένα αρκετά κλειστό ματς, μένοντας από νωρίς εκτός συνέχειας.

The post Γερμανία: Μέχρι τα ημιτελικά τα αδέρφια Σακελλαρίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα