Για πρώτη φορά χωρίς πόνο! – VIDEO

Μια κακή ανάμνηση, φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός του Νόβακ Τζόκοβιτς στον αγκώνα αφού ο Σέρβος είπε ότι πλέον παίζει και προπονείται χωρίς πόνο στο χέρι του

Έχοντας ταλαιπωρηθεί τα τελευταία δύο χρόνια από τον τραυματισμό του στον αγκώνα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποκάλυψε ότι τις τελευταίες μέρες ο πόνος έχει φύγει εντελώς και είναι έτοιμος να διεκδικήσει και πάλι τη θέση που του αξίζει, ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου.

Ο 30χρονος Σέρβος, ετοιμάζεται να ριχτεί στη μάχη του Miami Open, σε ένα από τα πιο επιτυχημένα τουρνουά

στην καριέρα του, εκεί όπου έχει το ρεκόρ κατακτήσεων με έξι τίτλους (όσους και ο προπονητής του, Άντρε Άγκασι) τις χρονιές 2007, 2011, 2012, 2014-’16, έχοντας 30 νίκες στα τελευταία 31 παιχνίδια που έχει δώσει στο Crandon Park!

“Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό, μπορώ να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι μου και να μην με απασχολεί αν νιώθω πόνο ή κάτι άλλο στο χέρι μου. Είναι πολύ αναζωογονητικό γιατί τον τελευταίο καιρό το μόνο που με απασχολούσε ήταν ο πόνος που ένιωθα” τόνισε χαρακτηριστικά ο Τζόκοβιτς, στην επίσημη συνέντευξη Τύπου στο Μαϊάμι την Τρίτη.

Ο Νόλε έχει παίξει μόλις πέντε ματς τη φετινή σεζόν με απολογισμό τρεις νίκες και δύο ήττες, η τελευταία εκ των οποίων στο Indian Wells Masters απ’τον εκτός Top100, Τάρο Ντάνιελ στο 2ο γύρο.

Τζόκοβιτς και Ναδάλ είναι οι leaders στα Masters τουρνουά με 30 τίτλους και οι αντικειμενικές δυσκολίες, αναγκάζουν τον Σέρβο να διατηρεί χαμηλό προφίλ.

“Προσεγγίζοντας αυτό το τουρνουά φέτος, είναι εντελώς διαφορετικό με τα προηγούμενα χρόνια λόγω του τραυματισμού και των ελάχιστων αγώνων. Δεν έχω προσδοκίες…”

Είναι η τελευταία χρονιά που το Miami Open διεξάγεται στο Crandon Park του Key Biscayne αφού από το 2019 μετακομίζει στο Hard Rock Stadium.

Το Hard Rock Stadium που βρίσκεται στο Miami Gardens της Φλόριντα, είναι έδρα των Miami Dolphins και από του χρόνου θα φιλοξενεί και ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά τένις στον κόσμο. Οι εγκαταστάσεις θα δεχθούν γενναίες βελτιώσεις σε μια επένδυση συνολικού ύψους 500εκ. δολαρίων!

Στο 2ο γύρο του Μαϊάμι, ο Σέρβος περιμένει το νικητή του αγών Περ-Ζβέρεφ.

INDIAN WELLS DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

Τζόκοβιτς: “Τα παιδιά είναι το παν”

Νωρίτερα, ο Τζόκοβιτς βρέθηκε σε εκδήλωση στο Miami Children’s Museum, όπου διάβασε παραμύθι σε 50 παιδιά, μεταξύ των οποίων και ο 3χρονος γιος του, Στεφάν.

“Ήταν μια υπέροχη εμπειρία που θα θυμάμαι για πάντα. Όλα τα παιδιά με άκουγαν με προσοχή αλλά αλληλεπιδρούσαν κιόλας με το παραμύθι” είπε ο Σέρβος ο οποίος χόρτασε αγκαλιές από τους λιλιπούτειους θαυμαστές του.

The Miami Children’s Museum (@Michimu) received a special visit from @DjokerNole on Monday! pic.twitter.com/8pnHFYjSWN

Miami Open (@MiamiOpen) March 20, 2018

The post Για πρώτη φορά χωρίς πόνο! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα