Για την έκπληξη το κορίτσι-θαύμα

Η 15χρονη Μάρτα Κόστιουκ θα παλέψει για την είσοδό της στα προημιτελικά του Porsche Tennis Grand Prix της Στουτγκάρδης την Πέμπτη, κόντρα στην Καρολίν Γκαρσία. Στο πρόγραμμα και οι Κέρμπερ, Πλίσκοβα, Σβιτόλινα, Μουγκουρούθα

Η Ουκρανή Μάρτα Κόστιουκ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και την Πέμπτη θα προσπαθήσει να εισέλθει για πρώτη φορά στην μικρή καριέρα της στα προημιτελικά μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης.

Στις 15:30GR η Κόστιουκ θα αντιμετωπίσει το Νο7 της παγκόσμιας

κατάταξης της WTA, Καρολίν Γκαρσία, έχοντας μοναδικό στόχο την πρόκριση, η οποία όμως είναι η αλήθεια πως δεν είναι πολύ εύκολη υπόθεση.

Το ντεμπούτο της στην διοργάνωση της Στουτγκάρδης στην Γερμανία θα κάνει και το Νο2 του ταμπλό Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, η οποία θα προσπαθήσει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην χωμάτινη περίοδο.

Η Ισπανίδα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αναστασία Παβλιουτσένκοβα στις 21:00GR, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, θέλοντας να συνεχίσει το νικηφόρο σερί κόντρα στην Ρωσίδα, την οποία έχει κερδίσει και στα τρία ματς στα οποία έχουν αναμετρηθεί.

Νωρίτερα, στο πρώτο ματς του βραδινού προγράμματος στο χώμα της Στουτγκάρδης στις 19:30GR, η “γηπεδούχος” Αντζέλικα Κέρμπερ μετά την πειστική εμφάνιση και νίκη κόντρα στην Πέτρα Κβίτοβα μια ημέρα πριν, θα παίξει κόντρα στην Εσθονή Άνετ Κοντάβεϊτ.

Μια θέση για τα προημιτελικά του θεσμού όπου βρίσκεται ήδη η Σιμόνα Χάλεπ, θέλει να κλείσει και η Ουκρανή Ελίνα Σβιτόλινα, η οποία στις 16:00GR θα παίξει κόντρα στην Τσέχα Νο73 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, Μαρκέτα Βοντρούσοβα.

Την αυλαία στην ημέρα θα ανοίξει στις 12:00GR η νεαρή Λετονή Γέλενα Οσταπένκο, η οποία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ζαρίνα Ντιγιάς από το Καζακστάν, ενώ στις 14:30GR η υπερασπίστρια του τίτλου Λάουρα Σίγκεμουντ θα αγωνιστεί με την Αμερικανίδα Κόκο Βάντεγουεϊ.

Τέλος, η Καρολίνα Πλίσκοβα Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη, θα βρει απέναντί της στις 14:00GR την έκπληξη της διοργάνωσης μέχρι στιγμής Βερόνικα Κουντερμέτοβα από την Ρωσία, ηλικίας 21 ετών και Νο193 στον κόσμο! Στον προηγούμενο γύρο η νεαρή απέκλεισε την πολύ καλή στο χώμα Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο, με νίκη στα δυο σετ.

PORSCHE TENNIS GRAND PRIX DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Για την έκπληξη το κορίτσι-θαύμα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα