Γουντς: “Χαρείτε τον Ράφα, όσο μπορείτε”

Είναι γνωστό ότι ο Τάιγκερ Γουντς είναι μεγάλος θαυμαστής του τένις και του Ράφαελ Ναδάλ, έχοντας μάλιστα και προσωπικές σχέσεις με τον Ισπανό πρωταθλητή.

Ο Γουντς, στο πλαίσιο της δικής του επιστροφής μετά από τραυματισμό, στο Hero World Challenge στις Μπαχάμες, αναφέρθηκε στον Ράφα Ναδάλ σαν παράδειγμα αθλητή που έχει ξεπεράσει μεγάλες δυσκολίες στην καριέρα του και πάντα επιστρέφει δυνατός.

“Νομίζω ότι αυτά που έχει κάνει

ο Ράφα, είναι μοναδικά. Εννοώ, κέρδισε το Αυστραλιανό Όπεν με σπασμένο πόδι. Ο τύπος είναι κάτι παραπάνω ​​από σκληρός και ανταγωνιστικός. Ξέρει ότι το πλήρωμα του χρόνου έχει έρθει. Κάθε αθλητής το αντιμετωπίζει αυτό. Σε κάποια αθλήματα γίνεται πιο γρήγορα από άλλα” είπε ο 47χρονος Αμερικανός με τους 82 τίτλους στο PGA Tour και τα 15 Majors.

Ο Ναδάλ που έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Ιανουάριο, πρόκειται να πραγματοποιήσει τη μεγάλη επιστροφή του στα courts στο Australian Open, έχοντας δηλώσει ότι το 2024 θα είναι η τελευταία του χρονιά στο επαγγελματικό tour.

“Δυστυχώς, όπως κάθε άθλημα, μπορείς να γεράσεις. Και δεν θέλω να τον δω να φεύγει. Δεν ήθελα ποτέ να δω τον Ρότζερ Φέντερερ να φεύγει. Αλλά αυτό ακριβώς συμβαίνει. Πιστεύω ότι απλά θα πρέπει όλοι να απολαμβάνουμε τον Ράφα, για όσο μπορεί να παίζει και να αγωνίζεται. Είναι σημαντικός για το τένις” πρόσθεσε ο Γουντς.

The post Γουντς: “Χαρείτε τον Ράφα, όσο μπορείτε” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα