Η Μπάρτι συνέτριψε την Αζαρένκα (vids)

Μαγική εμφάνιση πραγματοποίησε η κορυφαία τενίστρια του κόσμου, Άσλεϊ Μπάρτι, κερδίζοντας την Βικτόρια Αζαρένκα με χαρακτηριστική άνεση, στο πλαίσιο του 3ου γύρου, στο 1000αρι τουρνουά του Σινσινάτι.

Η Αυστραλή έχασε μόλις δυο games από την πρώην Νο1 και νυν Νο13 τενίστρια του κόσμου, συντρίβοντάς την με 6-0, 6-2, μετά από μόλις 72 λεπτά αγώνα.

Στα προημιτελικά, η Μπάρτι θα βρει απέναντί της την πρωταθλήτρια

του Roland Garros και Νο10 κόσμου, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα. Η Τσέχα έθεσε νοκ-άουτ την πρώην Νο1, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, με 6-1, 6-7(5), 6-2.

Wow @ashbarty | #CincyTennis pic.twitter.com/SFaDMmGw3B

wta (@WTA) August 19, 2021

Αν και η Αζαρένκα πέρασε 78%(!) του 1ου της σερβίς, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ποτέ επικίνδυνες καταστάσεις για τη Νο1 του ταμπλό.

Η Μπάρτι, ανάγκασε την αντίπαλό της σε μόλις 40 κερδισμένους πόντους σε ολόκληρο τον αγώνα. Μάλιστα, η Βίκα κέρδισε κάτω από το 50% των πόντων της πίσω από το 1ο και πίσω από το 2ο σερβίς της.

Τρομερό παιχνίδι από την 25χρονη Αυστραλή, η οποία κράτησε ανέπαφο το σερβίς της και εκμεταλλεύτηκε 5/9 break points, για να φτάσει στη νίκη.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα, μεγάλη πρόκριση πανηγύρισε και η Αντζελίκ Κέρμπερ, που απέκλεισε την Γελένα Οσταπένκο με 4-6, 6-2, 7-5. Η Νο22 τενίστρια του πλανήτη, στα προημιτελικά θα παίξει με μια εκ των Πέτρα Κβίτοβα και Ονς Ζαμπέρ.

The Kerber Komeback.

@AngeliqueKerber grinds out a victory over Ostapenko to reach the quarterfinals in Cincinnati!#CincyTennis pic.twitter.com/qSdWV6dysE

wta (@WTA) August 19, 2021

WESTERN & SOUTHERN OPEN WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Η Μπάρτι συνέτριψε την Αζαρένκα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα