Η Χαντάντ Μάια αναδείχθηκε γυναίκα της χρονιάς για το βραζιλιάνικο GQ

Η Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια έγραψε ιστορία στο φετινό Tour κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ανακηρυχθεί Γυναίκα της χρονιάς της βραζιλιάνικης έκδοσης του περιοδικού GQ. Η φωτογραφία της Μάια κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου, το οποίο κυκλοφόρησε την Τετάρτη φιλοξενώντας την πολύ ωραία δουλειά του φωτογράφου Πέδρο Ντιμιτρόφ. 

Τον περασμένο Ιούνιο η Μάια έγινε η πρώτη Βραζιλιάνα, στην εποχή των όπεν, που έφτασε στα ημιτελικά του Roland Garros χάνοντας από την μετέπειτα

πρωταθλήτρια, Ίγκα Σφιόντεκ. Επίσης κατάφερε να μπει στο Top-10, αν και τελείωσε τη σεζόν στο Νο11, έφτασε μέχρι τον 4ο γύρου του Wimbledon, ενώ για κερασάκι στην τούρτα κατέκτησε το WTA Elite Trophy σε μονό και διπλό ολοκληρώνοντας τη φετινή σεζόν. 

Τα επιτεύγματά της έβαλαν το όνομά της δίπλα σε αυτό της θρυλικής Μαρία Εστέρ Μπουένο, η οποία κέρδισε 12 τίτλους πριν από την εποχή των όπεν (1968), ωστόσο η Μάια τόνισε ότι έχει δρόμο να διανύσει για να συγκριθεί με την Μπούενο.

“Ζούμε ακόμα σε έναν σεξιστικό κόσμο. Η Μαρία Εστέρ ήταν μέρος μια γενιάς που πάλεψε γι’ αυτό, αλλά και για την ισότητα στα χρηματικά έπαθλα. Τη σέβομαι και την εκτιμώ και σίγουρα δεν βάζω τον εαυτό μου στην ίδια σελίδα με το δικό της.”, συμπλήρωσε η Βραζιλιάνα.

The post Η Χαντάντ Μάια αναδείχθηκε γυναίκα της χρονιάς για το βραζιλιάνικο GQ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα