Μουράτογλου: “Η Σερίνα θέλει να παίξει στο US Open”

Ο προπονητής της Σερίνα Γουίλιαμς, Πατρίκ Μουράτογλου, αποκάλυψε πως αν τελικά διεξαχθεί το φετινό Αμερικανικό Όπεν, η 38χρονη τενίστρια δεν θα απουσιάσει…

Ο Γάλλος κόουτς, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για την ιδέα του Ultimate Tennis Showdown, όμως δεν απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις για την Σερίνα Γουίλιαμς, που ψάχνει διακαώς τον 24ο Grand Slam τίτλο της καριέρας της.

Κι ενώ καθημερινά, ολοένα και

περισσότεροι top τενίστες δηλώνουν δημόσια πως δεν σκοπεύουν να παίξουν στο US Open 2020, ο Μουράτογλου αποκαλύπτει πως η Σερίνα… καίγεται για να αγωνιστεί στο Αμερικανικό Major.

Η Νο9 τενίστρια αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια κατάταξη της WTA προετοιμάζεται πυρετωδώς για το τουρνουά της Νέας Υόρκης και θα είναι από τις hot παρουσίες στο γυναικείο ταμπλό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μουράτογλου στο BBC Radio:

“Σίγουρα θέλει να επιστρέψει στο τένις για να κατακτήσει Slams. Αυτός είναι ο στόχος της. Μπορεί να είναι δύσκολη η επιστροφή, μιας και λείπει από το τένις για μήνες, όμως θέλει να παίξει στο US Open.

Είναι η πρώτη της ευκαιρία για να φτάσει τα 24 Majors και δεν θέλει να την αφήσει να περάσει χαμένη. Θα υπάρχουν πολλοί περιορισμοί από το τουρνουά, όμως θέλει να παίξει”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μουράτογλου: “Η Σερίνα θέλει να παίξει στο US Open” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα