Ηράκλειο: Λύγισε στον τελικό ο Σκορίλας

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας έφτασε ένα βήμα πριν από τον 1ο τίτλο ITF στην καριέρα του με τον Τσέχο και Νο8 του ταμπλό, Γιάκουμπ Νίκοντ να σταματάει τον Έλληνα τενίστα επικρατώντας με 6-2, 6-2, μέσα σε 76 λεπτά στον τελικό του τουρνουά των 15.000 δολαρίων που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις μέσα στην εβδομάδα, το service δεν βοήθησε τον Σκορίλα, ο οποίος ολοκλήρωσε τον τελικό με 55% κερδισμένους

πόντους πίσω από το πρώτο service (18/33) και 38% στο δεύτερο (8/21), έσβησε τα μισά break-points του Τσέχου (5/10), ενώ ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε τη μοναδική ευκαιρία για break στον αγώνα. 

Ο τελικός ξεκίνησε με τους δύο φιναλίστ να κάνουν από ένα hold, με τον Νίκοντ στη συνέχεια να κατακτά τα επόμενα 4 games (2 breaks) παίρνοντας προβάδισμα με 5-1. Ο Σκορίλας μείωσε σε 5-2 και στη συνέχεια ο Νίκοντ έκλεισε το 1ο set με 6-2 σε 39 λεπτά. 

Στο 2ο σκέλος του τελικού ο Σκορίλας βελτίωσε το ποσοστό των πόντων στο πρώτο service (53%-57%), όμως από την άλλη δεν πήρε βοήθεια από το δεύτερο το οποίο και χρειάστηκε αρκετά (56%-25%) με αποτέλεσμα να δεχθεί 3 breaks. 

Τα δύο από αυτά ήρθαν στην αρχή του set και σε συνδυασμό με ένα hold του Τσέχου του έδωσε το προβάδισμα με 3-0. Ο Σκορίλας πήρε πίσω το ένα από τα δύο χαμένα service μειώνοντας σε 3-1, όμως με νέο break και hold από τον Νίκοντ το σκορ έγινε 5-1. 

Ο Έλληνας τενίστας μείωσε σε 5-2, αλλά ο Τσέχος έκλεισε τον τελικό με ένα ακόμα hold σφραγίζοντας τον τίτλο του τουρνουά. 

The post Ηράκλειο: Λύγισε στον τελικό ο Σκορίλας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηράκλειο, Λύγισε, Σκορίλας,irakleio, lygise, skorilas