Ηράκλειο: Πρεμιέρα με νίκη για την Κοροκοζίδη

Ιδανικά ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Έλενα Κοροκοζίδη στο ITF τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου της Κρήτης. Η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια πέτυχε την πρώτη της νίκη στο κυρίως ταμπλό, και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη (19/3) η Κοροκοζίδη αντιμετώπισε την Μάρθα Ματούλα, και τη νίκησε με 3-6, 6-3, 6-3, μέσα σε 2 ώρες και 10 λεπτά αγώνα στο χωμάτινο Court 12. Στον επόμενο γύρο θα

αντιμετωπίσει μία εκ των Ισραηλινών, Μίκα Μπούτσνικ και Σαπίρ Κόεν.

Στο κυρίως ταμπλό μέσω wild card αγωνίστηκε και η Μαρία Ελένη Πούλκα, όμως έχασε από την 28χρονη Βικτόρια Καν με 6-1, 6-0, μέσα σε 43 λεπτά παιχνιδιού. Αύριο Τετάρτη (20/3) σειρά θα πάρει η Σαπφώ Σακελλαρίδη, που βρίσκεται και στην κορυφή του ταμπλό.

Η Σαπφώ θα αντιμετωπίσει την 26χρονη Ιταλίδα, Γκάια Σκουαρσιαλούπι, και στοχεύει στη νίκη και την πρόκριση στις “16”. Θα παίξει επίσης και στα διπλά, και εκεί θα συνεργαστεί με μια άλλη Ιταλίδα, την 25χρονη Ιρένε Λάβιο, και μάλιστα κόντρα σε ελληνικό δίδυμο.

Αντίπαλές της θα είναι οι Μαρία Ελένη Πούλκα και Στυλιανή Ρουσσοπούλου. Στο ταμπλό των διπλών θα παίξει επίσης και η Έλενα Κοροκοζίδη, που θα ενώσει τις δυνάμεις της με την 22χρονη Λετονή, Μαργαρίτα Ιγνατιέβα, κόντρα στις No2 του ταμπλό, Νατάλια Σιέντλισκα (Γερμανία) και Νίνα Βάργκοβα (Σλοβακία).

The post Ηράκλειο: Πρεμιέρα με νίκη για την Κοροκοζίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα