Ηράκλειο: Στα προημιτελικά οι εντυπωσιακές Ματούλα και Χριστοφή

Μάρθα Ματούλα και Ελένη Χριστοφή συνεχίζουν την εξαιρετική τους πορεία των τελευταίων εβδομάδων, με την πρώτη να επικρατεί της Νο1 του ταμπλό, την Σλοβένα Βερόνικα Έργιαβετς με 6-4, 6-4, ενώ η Χριστοφή παραχώρησε μόλις 2 games στην αναμέτρηση με την Ρωσίδα Άννα Ουκόλοβα. 

Η Ματούλα χρειάστηκε 93 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση της Έργιαβετς, δείχνοντας αρκετή συνέπεια στο service της κερδίζοντας το 66% των πόντων του 1ου service, ενώ εκμεταλλεύτηκε τα 5 από τα 8

break-points. 

Αυτή η νίκη ήταν η 2η συνεχόμενη για την Ελληνίδα τενίστρια απέναντι στην Έργιαβετς, την οποία είχε κερδίσει, πιο εύκολα, την περασμένη εβδομάδα στο ίδιο τουρνουά παραχωρώντας μόλις 3 games (6-1, 6-2).

Όσο για την Χριστοφή, η 23χρονη, μετά από τη νίκη της κόντρα στην Ανδριάννα Χριστοδούλου,  επικράτησε και μάλιστα με το ίδιο σκορ της Ουκόλοβα μετά από 90 λεπτά αγώνα.

Η Χριστοφή ήταν εξαιρετική πίσω από το πρώτο service κερδίζοντας το 73% των πόντων, “έσβησε” και τα 5 break-points της αντιπάλου της, ενώ η ίδια έφτασε σε 5 breaks (5/8).

Ματούλα και Χριστοφή θα ενώσου τις δυνάμεις τους στο διπλό,, όπου την Πέμπτη (11/11) θα αγωνιστούν στα προημιτελικά κόντρα απέναντι στις Ιταλίδες Τζιόρτζια Πίντο και Σοφία Ροτσέτι.

Αντίθετα η Έλλη Λογοθέτη δεν κατάφερε να συνεχίσει την πορεία της στο Ηράκλειο, γνωρίζοντας την ήττα από την Σλοβάκα Λάουρα Σβατίκοβα με 6-2, 6-1.

Θάνος Σταθόπουλος

The post Ηράκλειο: Στα προημιτελικά οι εντυπωσιακές Ματούλα και Χριστοφή appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα