Ήττα για τον Τσιτσιπά και αποκλεισμός για την Ελλάδα

O Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από δύο συνεχόμενους αγώνες διαρκείας δεν βρήκε τα κουράγια να πάρει τη νίκη από τον Άλεξ Μόλτσαν. Ο Έλληνας τενίστας γνώρισε την ήττα 7-6|6|, 4-6, 6-3.

Το πρώτο set στην αναμέτρηση ήταν αρκετά κλειστό. Οι δύο τενίστες δεν πήραν πολλά ρίσκα και παρά το break που έκανε ο Μόλτσαν, o Στέφανος βρήκε την απάντηση για το break back. Το set εξελίχθηκε σε ομαλά πλαίσια και κρίθηκε στο tie-break.

Εκεί, ο Έλληνας έκανε πρώτος mini-break, όμως ο Μόλτσαν

το πήρε πίσω. Μάλιστα ο Σλοβάκος βρέθηκε δύο φορές με set point, με τον Τσιτσιπά να… σβήνει την πρώτη και να μην βρίσκει απάντηση στη δεύτερη. Έτσι, το set χάθηκε για τον Τσιτσιπά με 7-6|6|.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με το… καλημέρα στο δεύτερο set έκανε break, βγάζοντας αντίδραση για το χαμένο πρώτο. Ωστόσο, ο Μόλτσαν έκανε το break back στο 6ο game φέρνοντας το set στα ίσα. Με το σκορ στο 4-4, ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε ένα σερί 2-0, συμπεριλαμβανομένου ενός break και ισοφάρισε στα set με 6-4.

Ο αγώνας οδηγήθηκε στο τρίτο set. Οι δύο τενίστες διατήρησαν τα services τους. Ο Σλοβάκος έφτασε πρώτος σε διπλό break point και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Κάνοντας το 5-3, με τις μπάλες στα χέρια ήταν ανίκητος και έκλεισε το set με 6-3 και συνάμα το ματς. Η Σλοβακία έκανε το 3-1 στις νίκες και προκρίθηκε στα τελικά του Davis Cup.

The post Ήττα για τον Τσιτσιπά και αποκλεισμός για την Ελλάδα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα