Ιβανίσεβιτς: “Δεν έχει πιθανότητες ο Ναδάλ”

Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφαελ Ναδάλ ετοιμάζονται για μια ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ στο Philippe Chatrier (16:00GR), στον τελικό του Γαλλικού Όπεν, με τον προπονητή του Τζόκοβιτς, Γκόραν Ιβανίσεβιτς να τοποθετείται ανοιχτά υπερ του αθλητή του, δίνοντας ελάχιστες πιθανότητες στον Ισπανό πρωταθλητή να κερδίσει το ματς.

Τι κι αν ο Ράφα έχει 12 τίτλους στο Παρίσι, τι κι αν έχει μόλις μια ήττα σε εφτά αναμετρήσεις με τον Τζόκοβιτς στο Roland Garros

και συνολικό ρεκόρ 99-2, τι κι αν δεν έχει χάσει ποτέ σε τελικό του Γαλλικού Όπεν, o Γκόραν Ιβανίσεβιτς πιστεύει ότι ο Νόλε θα κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο του στο Παρίσι, κερδίζοντας τον Ισπανό στον τελικό.

“Νομίζω ότι ο Ναδάλ δεν έχει καμία πιθανότητα σε αυτές τις συνθήκες. Ο Νόβακ είναι το φαβορί. Ο Ράφα δεν έχει τύχη να νικήσει και να κατακτήσει το τρόπαιο. Έχουμε προετοιμαστεί λεπτομερώς όσον αφορά την τακτική, τη διατροφή, την προπόνηση. Ο Τζόκοβιτς θέλει να βελτιώνεται κάθε μέρα, δεν έχω δει ξανά τέτοια νοοτροπία σε αθλητή“, υποστήριξε ο Κροάτης προπονητής.

Από την άλλη, ο πρώην προπονητής του Ράφα, Τόνι Ναδάλ, έχρισε επίσης φαβορί τον Τζόκοβιτς λόγω των συνθηκών αλλά εξέφρασε την πίστη του στον ανηψιό του.

“Ο τελικός δεν θα είναι εύκολος για τον Ράφα καθώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες που είναι πιο ευνοϊκοί για τον Νόβακ. Δεν είμαι νευρικός. Έχω εμπιστοσύνη στον ανηψιό μου. Θα παρακολουθήσω τον τελικό μόνος μου. Θέλω να έχω ησυχία. Ο Ράφα ξέρει ότι πρέπει να ανεβάσει το επίπεδό του και όταν έπρεπε να το κάνει, είχε επιτυχία. Πρέπει να παίξει το καλύτερό του τένις για να κερδίσει τον Νόβακ” είπε ο Θείος Τόνι.

The post Ιβανίσεβιτς: “Δεν έχει πιθανότητες ο Ναδάλ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα