Και τώρα οικογενειακός εμφύλιος – VIDEO

Σερίνα και Βίνους Γουίλιαμς θα αναμετρηθούν για τον 3ο γύρο του BNP Paribas Open στο Indian Wells

Συνεχίζει το δυναμικό comeback στο WTA Tour η Σερίνα Γουίλιαμς η οποία σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη straight sets νίκη της, επικρατώντας δύσκολα 7-6(5), 7-5 της Κίκι Μπερτένς, Νο29 της παγκόσμιας κατάταξης.

Έτσι, η 36χρονη Αμερικανίδα σφράγισε το πολύ μεγάλο ντέρμπι με την αδερφή της στον 3ο γύρο της Premier Mandatory διοργάνωσης, μετά και τη νίκη της Βίνους

νωρίτερα με 6-3, 6-4 επί της Σοράνα Κιρστέα.

Ήταν μια ακόμη σημαντική νίκη για τη Σερίνα, μετά από αυτή στην πρεμιέρα απέναντι στη Ζαρίνα Ντίγιας, δείχνοντας πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο της επιστροφής προς την κορυφή.

Το πρώην Νο1 της κατάταξης, αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες από την 26χρονη Μπερτένς, όμως στα κρίσιμα σημεία μίλησε η ποιότητα και η εμπειρία της Αμερικανίδας η οποία ολοκλήρωσε τη νίκη της σε 1 ώρα και 50 λεπτά αγώνα.

“Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου αλλά οδεύω προς τα εκεί. Ένιωσα καλύτερα απ’ότι στον 1ο γύρο αλλά είμαι ακόμα σκουριασμένη. Ακόμα κάνω αρκετά λάθη που συνήθως δεν κάνω. Είναι μια δοκιμαστική κατάσταση, ταξιδεύοντας με το παιδί και είναι τόσο καινούργιο για μένα αυτό” τόνισε η Σερίνα Γουίλιαμς στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Aυτή θα είναι η 29η αναμέτρηση ανάμεσα στις αδερφές Γουίλιαμς, με τη Σερίνα να προηγείται ξεκάθαρα 17-11. Η τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωπες, ήταν πέρυσι στο Australian Open 2017 όπου η Σερίνα ξεπέρασε το ρεκόρ της Στέφι Γκραφ σε κατακτήσεις Grand Slam.

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα του Σαββάτου για το 2ο γύρο του BNP PAribas Open, ξεχώρισε η ήττα της φιναλίστ του Αμερικανικού Όπεν Μάντισον Κις από τη 24χρονη συμπατριώτισσά της, Ντάνιελ Κόλινς, Νο117 στον κόσμο, με 6-3, 7-6(1).

Αντίθετα, η Ελίνα Σβιτολίνα επικράτησε 6-4, 6-3 της Μόνα Μπαρτέλ και θα αναμετρηθεί με την Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο στη συνέχεια ενώ το εισιτήριο για τον 3ο γύρο εξασφάλισε και η Ντάρια Κασάτκινα.

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | Live Scores

The post Και τώρα οικογενειακός εμφύλιος – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα