Κέρδισε και περιμένει τον φίλο του! – VIDEO

Ο Ρότζερ Φέντερερ είχε μια πολύ καλή, εν γένει, πρεμιέρα στο φετινό Indian Wells κερδίζοντας τον Πίτερ Γκογιόφτσικ και έδειξε έτοιμος για το πρώιμο ντέρμπι με τον Βαβρίνκα στον 3ο γύρο

Μία διαφαινόμενη FedExpress νίκη του “Βασιλιά” του αθλήματος παραλίγο να εξελιχθεί σε θρίλερ, ωστόσο, ο Ρότζερ Φέντερερ δεν έπεσε θύμα έκπληξης από τον Πίτερ Γκογιόφτσικ κερδίζοντας τον Γερμανό με 6-1, 7-5 στον δεύτερο γύρο του πρώτου Masters της σεζόν.

Με ένα outfit που θύμισε…Wimbledon (λευκό σορτς και μπλουζάκι), ο “Μαέστρος” έκανε

ένα ισοπεδωτικό πρώτο σετ, χρειάστηκε όμως να δείξει πνευματική δύναμη σε αρκετά σημεία ενός “κλειστού” δεύτερου σετ για να κλείσει με straight sets νίκη την πρεμιέρα του στην Καλιφόρνια.

Σε γενικές γραμμές, έδειξε φρέσκος, το forehand ήταν σε πολύ καλή μέρα (16 winners/4 αβίαστα λάθη) ενώ ο τρόπος που αντιμετώπισε τις δύσκολες καταστάσεις του δεύτερου σετ είναι καλός οιωνός για τη συνέχεια του τουρνουά.

Στο πρώτο σετ, ο Ροτζ έκανε “πάρτι” απέναντι σε έναν Γκογιόφτσικ που ήταν φανερά εκτός κλίματος αγώνα.

Πριν καν “ανοιγοκλείσει τα μάτια του” είδε τον Φεντ να προηγείται με 5-0 και να είναι στα πρόθυρα μιας μεγάλης συντριβής.

Το σετ χάθηκε φυσικά, ωστόσο, ο Γερμανός εμφανίστηκε εντελώς διαφορετικός στο δεύτερο σετ.

Ο Φέντερερ έχασε τη σταθερότητα στο σερβίς του και έμεινε πίσω με 1-3 απαντώντας όμως άμεσα με break back αλλά έπεσε και πάλι σε μπελάδες μένοντας πίσω με 0-40 στο 3-4 με τον Γερμανό να έχει συνολικά τέσσερις ευκαιρίες για να κάνει το 5-3 και να σερβίρει για το δεύτερο σετ.

Σε αυτό το κομβικό σημείο του ματς, ο Φέντερερ έβγαλε ένστικτο “επιβίωσης” και έσωσε την κατάσταση κάνοντας τελικά το κρίσιμο break στο 5-5 που του άνοιξε πλέον τον δρόμο για τη νίκη στην προσπάθεια του να φτάσει στον έκτο του τίτλο στην Καλιφόρνια.

Επόμενος του αντίπαλος είναι, ο Σταν Βαβρίνκα που χρειάστηκε τρεισήμισι ώρες για να κάμψει την αντίσταση του Μάρτον Φούτσοβιτς με 6-4, 6-7(5), 7-5.

Κυριακή, 10/3: 2ος γύρος Indian Wells
Krajinovic (Serbia) beat Goffin (Belgium) 6-3 6-3
Nishikori (Japan) beat Mannarino (France) 6-4 4-6 7-6(4)
Edmund (Great Britain) beat Jarry (Chile) 6-2 6-0
Rublev (Russia) beat Haase (Netherlands) 6-3 3-6 6-3
Medvedev (Russia) beat McDonald (USA) 7-5 6-0
Federer (Switzerland) beat Gojowczyk (Germany) 6-1 7-5

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Κέρδισε και περιμένει τον φίλο του! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα