Κύπελλο Ελλάδος: Άνετη υπεράσπιση η Μτσεντλίτζε

Χάνοντας μόλις 12 games σε τέσσερα παιχνίδια, η Ελένη Μτσεντλίτζε στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά τον τίτλο του φαβορί που είχε πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

Η αθλήτρια του ΑΟΑ Σταυρούπολης Ίφιτος, στον τελικό που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στον Όμιλο Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης και μεταδόθηκε τηλεοπτικά από την Cosmote

TV, επικράτησε 6-1, 6-2 της αθλήτριας του ΟΑΘ, Ελένης Παλιούρας και συνέχισε την απόλυτη κυριαρχία της στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η Μτσεντλίτζε που είναι και κάτοχος του Πανελληνίου πρωταθλήματος, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στο Βυζάντιο, κερδίζοντας κατά σειρά τις Γιτοπούλου (6-1, 6-2), Γεωργακοπούλου (6-0, 6-3), Ρουσσοπούλου (6-0, 6-3) και Παλιούρα (6-1, 6-2).

Ο τελικός των ανδρών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (12:30GR – Cosmote TV) και θα είναι ανάμεσα στο γηπεδούχο και υπερασπιστή του τίτλου, Γιάννη Παπουνίδη και τον Βλάντιμιρ Χόλμπαν του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών.

Ο Παπουνίδης στα ημιτελικά του Σαββάτου επικράτησε 6-0, 6-0 του 17χρονου Οδυσσέα Γελαδάρη ενώ ο Χόλμπαν κέρδισε 6-4, 4-6, 6-2 του Γιάννη Λουκίσα.

Στα διπλά ανδρών, οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης, Γιάννης Παπουνίδης και Στέφανος Πουρναρόπουλος κατέκτησαν τον τίτλο με νίκη 7-6(6), 6-3 επί των Χόλμπαν/Αυγέρη.

Στις γυναίκες, τον τίτλο θα διεκδικήσουν την Κυριακή (10:30GR) οι Παναγιωτίδου/Ρουσσοπούλου και Παλιούρα/Γιτοπούλου.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S | MD | WD | OOP

The post Κύπελλο Ελλάδος: Άνετη υπεράσπιση η Μτσεντλίτζε appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα