Κύργιος: “Ο Νόλε, μοιάζει λίγο με Θεό” (vid)

Ο Νικ Κύργιος έπλεξε το εγκώμιο του Νόβακ Τζόκοβιτς, λίγες στιγμές μετά τον μεταξύ τους τελικό στο Wimbledon, ενώ αφού συνεχάρη τον Σέρβο για την κατάκτησή του, είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους… διαιτητές, που έχει ταλαιπωρήσει τόσο πολύ.

Ο 26χρονος Ελληνοαυστραλός, τόνισε πως χρειάζεται άμεσα διακοπές, διότι έχει παίξει πολύ τένις το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ επεσήμανε πως η παρθενική παρουσία του σε τελικό Major… δεν του άνοιξε την όρεξη για περισσότερες τέτοιες στιγμές.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Μοιάζει

λίγο με Θεό ο Νόλε. Νομίζω ότι έπαιξα καλά, αλλά δεν τα κατάφερα. Θέλω να συγχαρώ τον Νόβακ και την ομάδα του, έχουν κερδίσει τη διοργάνωση ούτε και εγώ ξέρω πόσες φορές.

Ευχαριστώ πολύ τα ball kids και τους διαιτητές του τουρνουά. Ξέρετε όλοι ότι έχω πολύ δύσκολη σχέση μαζί τους, όμως ευχαριστώ για τη βοήθεια. Φυσικά, ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο στις κερκίδες.

Ο 1ος Grand Slam τελικός της καριέρας μου, είναι η αλήθεια ότι δεν με έκανε πιο πεινασμένο για άλλες συμμετοχές σε τέτοια ματς. Είμαι πολύ κουρασμένος αυτή τη στιγμή, η ομάδα μου είναι εξουθενωμένη, γιατί έχω παίξει πάρα πολύ τένις τις τελευταίες εβδομάδες.

Είναι σίγουρα η καλύτερη πορεία της καριέρας μου και είμαι ευγνώμων για αυτό. Σίγουρα χρειάζομαι διακοπές αυτή τη στιγμή. Μπορεί ίσως μια μέρα να επανέλθω σε τελικό Wimbledon, όμως δεν είμαι και τόσο σίγουρος γι’ αυτό”.

WIMBLEDON MEN’S DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

The post Κύργιος: “Ο Νόλε, μοιάζει λίγο με Θεό” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα