Λάρνακα: Στον τελικό των διπλών ο Αζωίδης

Την πρόκριση στον τελικό των διπλών εξασφάλισε ο Δημήτρης Αζωίδης, που αγωνίζεται στο ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων στη Λάρνακα. Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας παίζει στο πλάι του 25χρονου Κύπριου, Μενέλαου Ευσταθίου, και μετρούν ήδη τρεις σερί νίκες.

Σήμερα πέτυχαν back to back νίκες. Πρώτα επικράτησαν των Βασίλιο Καρίπι (Νότια Αφρική) και Λούκας Γκερτς (Γερμανία) με 3-6, 6-3, 10-6 σε 64 λεπτά, και μετά νίκησαν τους Κύπριους (No2 του ταμπλό) Στυλιανό

Χριστοδούλου και Σέργη Κυρατζή με 4-6, 6-3, 10-6.

Στον πρώτο γύρο είχαν επιβληθεί των Ρουμάνων, Αντρέι Κουσέου και Αλεξάντρου Κρίστιαν Ντουμίτρου με 6-4, 6-3. Στον μεγάλο τελικό (Σάββατο 16/3) θα παίξουν με τους No4 του ταμπλό, Ντόμινικ Ντουκάριου (Γερμανία) και Νταν Αλεξάντρου Τομέσκου (Ρουμανία).

Ο Αζωίδης είχε αγωνιστεί και στο κυρίως ταμπλό των μονών, αλλά έχασε στην πρεμιέρα του. Είχε wild card για τη συμμετοχή του, και αντιμετώπισε τον 24χρονο Ισραηλινό, αλλά και κορυφαίο του ταμπλό, Ισάι Ολιέλ, και έχασε με 6-1, 6-3.

Όσον αφορά το γυναικείο ταμπλό, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της στην 4άδα των διπλών. Το πρωί έπαιξε στο πλάι της Ματίλντε Ζορζ και επικράτησαν των Γερμανίδων, Τζούλια Μίντεντορφ και Νόμα Νόχα Ακούγκιε, με 7-6(5), 6-4, σε ματς που άρχισε χθες και ολοκληρώθηκε σήμερα.

Λίγες ώρες μετά επέστρεψαν στο κορτ οι κορυφαίες του ταμπλό και αντιμετώπισαν τις Τένα Λούκας (Κροατία) και Κριστίνα Μλαντένοβιτς (Γαλλία), που είναι στο No3 του ταμπλό. Μετά από μία ώρα και 21 λεπτά αγώνα, έχασαν με 6-4, 6-3 και έμειναν εκτός τελικού.

The post Λάρνακα: Στον τελικό των διπλών ο Αζωίδης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα