Λευκωσία: Ελληνικές προκρίσεις στο κυρίως ταμπλό

Στέλιος Ξενικάκης, Χριστίνα Αμουργιανού, Δανάη Δημιτσάνη και Αντωνία Κούτσιου εξασφαλίσαν την παρουσία τους στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά TE U16 Hellenic Bank Masters Tennis Academy G3 που ξεκίνησε το Σάββατο 30 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 7 Απρίλιου. 

Στα αγόρια ο Στέλιος Ξενικάκης πέρασε στο κυρίως ταμπλό με δύο νίκες κερδίζοντας αρχικά το Σάββατο τον Κύπριο Ανδρέα Πιερίδη με 6-0, 6-1, ενώ την Κυριακή επικράτησε του Ρώσου Μακσίμ Μιχαήλοφ με 6-1, 6-1. 

Ο

Έλληνας τενίστας τοποθετήθηκε το κυρίως ταμπλό και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Κύπριο Άθω Καρακατσιάνη. 

Αντίθετα ο Νίκος Μητρόπουλος αν και κέρδισε το Σάββατο στον 1ο προκριματικό γύρο τον Κύπριο Χαράλαμπος Χαραλάμπους με 7-5, 6-7(5), 10-7, την Κυριακή ηττήθηκε από τον Τούρκο Τοπράκ Μπερκόλ με 6-1, 6-2 μένοντας εκτός κυρίως ταμπλό. 

Στα κορίτσια Χριστίνα Αμουργιανού και Δανάη Δημιτσάνη πέρασαν στο κυρίως ταμπλό, ενώ μαζί τους πέρασε και η Αντωνία Κούτσιου που κέρδισε στον προκριματικό γύρο την Γερμανίδα Φιόνα Πραντ με 6-4, 3-6, 10-4. 

Η Αμουργιανού θα αντιμετωπίσει στη φάση των “32” μου ξεκινάει την Δευτέρα, την Κύπρια Λουκιάνα Ψύχα, η Κούτσιου θα παίξει κόντρα στην επίσης Κύπρια Αναστασία Ευθυμίου, ενώ Δημιτσάνη θα βρει μπροστά της την Κύπρια Ελεονώρα Φωτίου. 

Εκτός από τα τρία κορίτσια που προήλθαν από τα προκριματικά, στο κυρίως ταμπλό βρίσκεται τόσο η Βενετία Λέκκα, όσο και η Δήμητρα Κουμουτσέα, με την πρώτη να αντιμετωπίζει για τη φάση των “32” την Λιθουανή και Νο8 του ταμπλό, Βάσαρε Σταναϊτίτ, ενώ η Κουμουτσέα θα παίξει κόντρα στην Κύπρια Χρύσα Μάιρα Τιτοπούλου. 

The post Λευκωσία: Ελληνικές προκρίσεις στο κυρίως ταμπλό appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα