Λευκωσία: Προκρίσεις για Δημητσάνη, Λέκκα, Κούσιου, Αμουργιανού και Κουμουτσέα

21:42 1/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Με το απόλυτο 5/5 για τις Ελληνίδες τενίστριες ξεκίνησε η δράση την Δευτέρα στο κυρίως ταμπλό στο διεθνές τουρνουά TE U16 Hellenic Bank Masters Tennis Academy G3 που διεξάγεται αυτήν την εβδομάδα στη Λευκωσία

Στο πρόγραμμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν οι αναμετρήσεις του 1ου γύρου στο μονό των κοριτσιών, αλλά και ο 1ος γύρος στα διπλά των αγοριών, με τις Ελληνίδες τενίστριες να παίρνουν

την πρόκριση για τη φάση των “16”. 

Η Χριστίνα Αμουργιανού απέκλεισε την Λουκιάνα Ψύχα με 6-0, 3-0 με την Κύπρια τενίστρια να εγκαταλείπει στα μισά του 2ου set. Επομένη αντίπαλος για την Νο5 του ταμπλό θα είναι η Ρωσίδα Μαρία Μπέλοβα που νίκησε την Κύπρια Ιωάννα Κυριακίδου με 6-2, 6-4. 

Νίκη και για την Δήμητρα Κουμουτσέα η οποία επικράτησε της Κύπριας Χρύσας Μάιρα Τιτοπούλου με 6-2, 6-1 και στην επόμενη φάση θα βρεθεί απέναντι στην Μολδαβή Ντάρια Μπουγκαένο που με τη σειρά της κέρδισε την Ρουμάνα και Νο4 του ταμπλό, Καρίνα Κριστίνα Γκεοργκιάνα Μπαντανάσι με 6-0, 4-6, 7-5. 

Εντυπωσιακή ήταν και η Βενετία Λέκκα που δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Λιθουανή και Νο8 του ταμπλό, Βάσαρε Στανάιτιτ μετά το επιβλητικό 6-0, 6-0 και στην επόμενη φάση θα κοντραριστεί με την Ρωσίδα Αλεξάντρα Βολομπούεβα που κέρδισε την Δευτέρα την Κύπρια Κατερίνα Χατζηβαρνάβα με 6-1, 6-0. 

Στη φάση των “16” πέρασε και η Δανάη Δημητσάνη μετά τη νίκη της κόντρα στην Κύπρια Ελεονώρα Φωτίου με 6-1, 7-5 και στη συνέχεια θα βρει μπροστά της μια ακόμα Κύπρια και Νο3 του ταμπλό την Αντρέα Γεωργίου Παπακυριάκου η οποία ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ρουμάνας Τζασμίν Ρεμπέκα Φάρκας με 6-0, 6-2. 

Στην επόμενη φάση θα βρεθεί και η Αντωνία Κούσιου που νίκησε την Κύπρια Αναστασία Ευθυμίου με 6-1, 6-0 και στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Νο2 του ταμπλό Ρομίνα Χίνκου με την Νο2 του ταμπλό να κερδίζει την Ρωσίδα Άννα Μπιτσένκο με 6-0, 6-0. 

Στο διπλό των αγοριών ο Νίκος Μητρόπουλος μαζί με τον Κύπριο Αντώνης Λούκα ηττήθηκαν από τους Κύπριους Γιώργο Χατζηχάνα και Νίκο Λοττίδη με 6-1, 6-3, ενώ ο Στέλιος Ξενικάκης με παρτενέρ τον Κύπριο Ανδρέα Λέων Φωτιάδη έχασαν με 6-1, 6-1 από τους Κύπριους Πέτρο Πάρσον και Ανδρέα Φωτιάδη. 

The post Λευκωσία: Προκρίσεις για Δημητσάνη, Λέκκα, Κούσιου, Αμουργιανού και Κουμουτσέα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα