Λευκωσία: Τίτλος στα διπλά, τελικός στα μονά για Νούτσου

16:04 7/4/2023 - Πηγή: Tennis24

Στέλλα Νούτσου και Κατσιαρίνα Ντούμπικ επικράτησαν στον τελικό της Παρασκευής (7/4) κόντρα στις Θέα Γρηγορίου (Κύπρος) και Ιζαμπέλα Άντζελα Ρέλτον (Μ. Βρετανία) με 6-2, 6-2 κατακτώντας τον τίτλο στο διεθνές τουρνουά της Λευκωσίας (κατηγορία 3).

Για να φτάσουν μέχρι τον τίτλο (τον πρώτο για την 13χρονη Ελληνίδα τενίστρια), χρειάστηκε να κερδίσουν στα προημιτελικά τις Κάγια Κάιμπαν (Αυστρία) και Άντρια Γεωργίου Παπακυριάκου (Κύπρος) με 6-2, 6-2, ενώ στα ημιτελικά οι Νο1 του ταμπλό κέρδισαν τις Ρωσίδες Μιροσλάβα Αλεκσέεβα και Μιλάνα Κολέσοβα. 

Η Νούτσου,

ωστόσο θα προσπαθήσει να κάνει το…νταμπλ, καθώς το Σάββατο θα αγωνιστεί και στον τελικό του μονού κόντρα στην Μιροσλάβα Αλεκσέεβα, καθώς την Παρασκευή επικράτησε της Κολέσοβα στον ημιτελικά με 6-3, 6-1. 

Στο τουρνουά της Λευκωσίας αγωνίστηκε και ο Θανάσης Ζαβουργιάνος, ο οποίος προχώρησε μέχρι τα προημιτελικά στα μονά γνωρίζοντας την ήττα με δύο bagels από τον Σέρβο Ματία Πούτιτς, ενώ στα διπλά έφτασε μέχρι τα ημιτελικά όπου μαζί με τον Λιθουανό Ερίκας Μασκολάιτις ηττήθηκαν από τους Μπόρα Έριν και Λέο Οζάν Σίχαν με 6-4, 6-7, 10-7.

The post Λευκωσία: Τίτλος στα διπλά, τελικός στα μονά για Νούτσου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα