Με ανατροπή στους “16” ο Ράονιτς!

Ο Μίλος Ράονιτς προστέθηκε στη λίστα των seeded τενιστών που έχουν μοχθήσει πάρα πολύ για να μείνουν “ζωντανοί” στο φετινό Indian Wells κάνοντας πολλαπλές ανατροπές κόντρα στον qualifier Μάρκος Χιρόν!

Μπορεί ο 25χρονος Μάρκος Χιρόν, Νο217 στον κόσμο, να είχε πετύχει μόλις μια νίκη σε βασικό ταμπλό της ATP Tour πριν από την έναρξη του φετινού Indian Wells, ωστόσο, έφτασε κυριολεκτικά μια ανάσα από την πρόκριση στον τέταρτο γύρο!

Ο Αμερικανός τενίστας, με καταγωγή από την Καλιφόρνια έφτασε πολύ κοντά

στην πρώτη του Τοπ20 νίκη κόντρα στον σταθερά καλό στο Indian Wells, Μίλος Ράονιτς, προηγήθηκε με σετ και 4-1 στο τρίτο σετ αλλά, με ένα εκπληκτικό φινάλε, ο, κατά τα άλλα, ασταθής Καναδός πήρε τελικά μια πολύ δύσκολη νίκη με 4-6, 6-4, 6-4 που τον στέλνει στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης περιμένοντας τον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ που ισοπέδωσε στον γερμανικό “εμφύλιο” τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ!

Κρατά το αποτέλεσμα όχι όμως και την εμφάνιση που έκανε ο 29χρονος Καναδός που έχει τρομερή προϊστορία στην Καλιφόρνια με πέντε σερί προκρίσεις σε προημιτελικά και έναν τελικό πριν από τέσσερα χρόνια.

Σε στιγμές ήταν ο παλιός Ράονιτς, σε άλλες όμως απογοήτευσε πλήρως έχοντας πολύ κακά ποσοστά στα break point που τα βελτίωσε κάπως με το κρεσέντο των πέντε σερί κερδισμένων games στο τρίτο σετ (3/12 συνολικά).

Έστω και έτσι, ο big server Καναδός βρίσκεται πλέον ένα βήμα μακριά από τον έκτο του σερί προημιτελικό στην Καλιφόρνια, ένα διόλου ευκαταφρόνητο επίτευγμα αν αναλογιστεί κανείς τον τεράστιο ανταγωνισμό που έχει ανέκαθεν το Indian Wells.

Δευτέρα, 11/3: 3ος γύρος Indian Wells

Raonic (Canada) beat Giron (USA) 4-6 6-4 6-4
Struff (Germany) beat Zverev (Germany) 6-3 6-1
Karlovic (Croatia) beat Gunneswaran (India) 6-3 7-6(3)

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Με ανατροπή στους “16” ο Ράονιτς! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα