Με Αντουχάρ ο Στέφανος στο Εστορίλ

Μετά τη Βαρκελώνη ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία για το Millennium Estoril Open όπου τον περιμένουν δύσκολες αποστολές…

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανήκει για τα καλά στην ελίτ του παγκοσμίου τένις, απολαμβάνοντας το Top50 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά την εξαιρετική του παρουσία στη Βαρκελώνη.

Συνεχίζοντας τη χωμάτινη περιοδεία του στην Ευρώπη, ο 19χρονος Έλληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί στο Εστορίλ την ερχόμενη εβδομάδα ελπίζοντας σε ένα ακόμη μεγάλο τουρνουά που θα του δώσει πολύτιμους πόντους.

Βέβαια, τα πράγματα

δεν θα είναι εύκολα για τον Στέφανο αφού πέρα από την κούραση θα έχει να αντιμετωπίσει και πολύ καλούς αντιπάλους.

Στον 1ο γύρο, ο Τσιτσιπάς θα συναντηθεί με τον 32χρονο, Νο153 στον κόσμο, Πάμπλο Αντουχάρ που αγωνίζεται στο τουρνουά με protected ranking λόγω τραυματισμού.

Ο Αντουχάρ, πριν δύο εβδομάδες κατέκτησε το ATP 250 τουρνουά στο Μαρόκο με νίκη επί του Κάιλ Έντμουντ στον τελικό, παίζοντας εξαιρετικό τένις στο Μαρακές. Είναι άλλωστε πρώην Νο32 στον κόσμο…

Σε περίπτωση που ο Στέφανος κάνει την υπέρβαση απέναντι στον σπεσιαλίστα Αντουχάρ, στο 2ο γύρο θα διασταυρωθεί με το Νο1 του ταμπλό και Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, Κέβιν Άντερσον σε ένα ακόμη πολύ δυνατό τεστ ετοιμότητας και προοπτικών για τον χαρισματικό Έλληνα.

Αν καταφέρει να αποκλείσει τον top seed στο Εστορίλ, τα πράγματα θα γίνουν πιο βατά στη συνέχεια με τον Κάιλ Έντμουντ να είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος στο πάνω μέρος του ταμπλό.

Στο κάτω μέρος, οι Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και Άλμπερτ Ράμος (δύο τενίστες που κέρδισε ο Τσιτσιπάς στη Βαρκελώνη), φαντάζουν τα πιθανότερα φαβορί για την είσοδο στα ημιτελικά.

ESTORIL OPEN DRAW | OOP (-2h)

The post Με Αντουχάρ ο Στέφανος στο Εστορίλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα