Με μάτι που γυαλίζει! – VIDEO

Αποφασισμένη να πάει μέχρι το τέλος του δρόμου στην Καλιφόρνια και το Indian Wells φαίνεται να είναι η Σιμόνα Χάλεπ που βρίσκεται ήδη στον προημιτελικό γύρο της διοργάνωσης!

Για ένα σετ πέρασε δύσκολες στιγμές.

Η 26χρονη Κινέζα, Κιάν Γουάνγκ, έπαιξε στο πρώτο σετ τένις κατά πολύ ανώτερο από το Νο55 του κόσμου στο οποίο βρίσκεται και με τρομερή μαχητικότητα, επέστρεψε δις από break πίσω κόντρα στην κορυφαία τενίστρια

στον κόσμο.

Ωστόσο, η Χάλεπ ήταν απόλυτα αποφασισμένη να μην στραβοπατήσει από τον τέταρτο γύρο και με μεγάλο τένις από τα τέλη του πρώτου σετ και μετά, επιβλήθηκε τελικά της αξιόμαχης αντιπάλου της με 7-5, 6-1 και βρίσκεται στις τελευταίες “8” του τουρνουά!

Η Ρουμάνα Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον δεύτερό της τίτλο στην έρημο μετά το 2015.

Το 45λεπτο πρώτο σετ ήταν όλα τα λεφτά του ματς όπως αναφέραμε με τη Χάλεπ να σπάει τελικά τον φοβερό ρυθμό που είχε πιάσει η Γουάνγκ από τη βασική γραμμή και μετά από τρία χαμένα set point, να κάνει το 1-0 και να ξεκλειδώνει το δρόμο για τη νίκη.

Αν είχε μια ελπίδα η Γουάνγκ για τη νίκη, όφειλε πρώτα να πάρει το πρώτο σετ.

Αυτό δεν έγινε και η Χάλεπ με τονωμένη την αυτοπεποίθηση και την Κινέζα αρκετά πιο νωχελική, έκανε πάρτι στο δεύτερο σετ που έληξε με 6-1 παρά την αξιέπαινη προσπάθεια της καλής, την Τρίτη, Γουάνγκ.

Την Σέρβα Πέτρα Μάρτιτς που κάνει το τουρνουά της ζωής της θα αντιμετωπίσει η Χάλεπ στα προημιτελικά ενω στις “4” διασταυρώνεται πιθανώς με την Καρολίνα Πλίσκοβα στο κομμάτι του ταμπλό που είναι ακόμα ζωντανή και η Μαρία Σάκκαρη!

Τρίτη, 13/3: 4ος γύρος Indian Wells

Halep (Romania) beat Wang (China) 7-5 6-1

Martic (Serbia) beat Vodrusova (Czech Republic) 6-3 7-6(4)

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | Live Scores

Κώστας Αϊτάκης

The post Με μάτι που γυαλίζει! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα