Με wild card η Μπαντόσα στο Indian Wells

14:47 2/3/2024 - Πηγή: Tennis24

Εξασφάλισε μία από τις wild card η Πάουλα Μπαντόσα για το Indian Wells, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη εβδομάδα (6-17/3). Η 26χρονη Ισπανίδα θα αγωνιστεί απευθείας στο κυρίως ταμπλό του 1000άρι τουρνουά της Καλιφόρνια, φιλοδοξώντας στην πρώτη μεγάλη φετινή της πορεία.

Η Μπαντόσα επέστρεψε τον Γενάρη στο Tour μετά την πολύμηνη απουσία της λόγω του σοβαρού τραυματισμού στην πλάτη. Στην Αδελαΐδα ηττήθηκε στην πρεμιέρα της, ωστόσο στο Australian Open

έφτασε ως τον τρίτο γύρο, σημειώνοντας καλές εμφανίσεις.

Μετά τη Μελβούρνη συνέχισε τις προσπάθειές της σε Ταϊλάνδη, Ντόχα και Ντουμπάι, ωστόσο δεν είχε τα αποτελέσματα που επιθυμούσε, ενώ ταλαιπωρούταν ξανά από ενοχλήσεις, που ευτυχώς δεν ήταν τόσο ανησυχητικές ώστε να την κρατήσουν εκτός δράσης ξανά.

Wild card για το Indian Wells εξασφάλισε τόσο η Έμα Ραντουκάνου, όσο και η Καρολίνα Πλίσκοβα, που τους πρώτους 2 μήνες του 2024 έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και μεγάλες πορείες στα τουρνουά που αγωνίστηκε. Τις άλλες WC πήραν οι Βίνους Γουίλιαμς, Καρολίν Βοζνιάκι, Αμάντα Ανισίμοβα, Άσλιν Κρούεγκερ και ΜακΚάρτνεϊ Κέσλερ.

WTA1000 Indian Wells main draw wildcards

Caroline Wozniacki
Venus Williams
Emma Raducanu
Karolina Pliskova
Paula Badosa
Amanda Anisimova
Ashlyn Krueger
McCartney Kessler

— Michal Samulski (@MichalSamulski) March 1, 2024

The post Με wild card η Μπαντόσα στο Indian Wells appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα