Μεγάλη νίκη ο Στέφανος! – VIDEO

Τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών έβαλε ο Τσιτσιπάς!

Σπουδαία νίκη στα τρία σετ, πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του Dubai Tennis Championships τη Δευτέρα (26/02)!

Ο Έλληνας πρωταθλητής που αγωνίζεται με wild card στο ταμπλό της ATP 500 διοργάνωσης, έδωσε σκληρή μάχη

και κατάφερε να κερδίσει με 6-2, 6-7(5), 6-3 τον έμπειρο Μίκχαηλ Κουκούσκιν, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους “16” καλύτερους του θεσμού!

Ο Στέφανος, Νο82 στον κόσμο σύμφωνα με την ανανεωμένη κατάταξη, προερχόταν από ένα κακό σερί τεσσάρων συνεχόμενων ηττών και αγνούσε τη νίκη σε επίπεδο ATP, από τις αρχές Ιανουαρίου στην Ντόχα!

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα φαίνεται πως εμπνέουν τον 19χρονο άσο ο οποίος έπιασε σπουδαία απόδοση ανά περιόδους και κατάφερε να ολοκληρώσει τη νίκη του μετά από 2 ώρες και 11 λεπτά αγώνα.

Ο Τσιτσιπάς σέρβιρε εξαιρετικά, ειδικά στα δύο τελευταία σετ και παρά την απώλεια του 2ου σετ στο tie break, μπήκε αποφασισμένος στο καθοριστικό κομμάτι του αγώνα εκεί όπου έχασε μόλις τρεις πόντους στο σερβίς του και κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις δύο από τις τέσσερις ευκαιρίες που είχε για break στο σερβίς του 30χρονου αντιπάλου του.

Αυτή ήταν η 3η φετινή νίκη του Στέφανου στο φετινό ATP World Tour, μετά τις δύο που σημείωσε στο Qatar Open στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Στο 2ο γύρο του Ντουμπάι, ο χαρισματικός τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Φίλιπ Κοσράιμπερ, Νο6 του ταμπλό και Νο33 στον κόσμο ο οποίος την ίδια ώρα κέρδισε 6-4, 6-2 τον qualifier Ρώσο, Γκλεμπ Σακχάροφ.

Αργότερα το βράδυ (20:00GR-COSMOTE Sport 6HD) ντεμπούτο στο Ντουμπάι πραγματοποιεί ο Μάρκος Παγδατής αντιμετωπίζοντας τον Βίκτορ Τροίτσκι.

DUBAI CHAMPIONSHIPS DRAW | OOP (-5h) | TV SCHEDULE

Δευτέρα, 26/2: 1ος γύρος Dubai Open

Baghdatis (Cyprus) beat Troicki (Serbia) 7-5 6-2

Kohlschreiber (Germany) beat Sakarov (France) 6-4 6-2

Tsitsipas (Greece) beat Kukushkin (Kazakhstan) 6-2 6-7(5) 6-3

Bautista Agut (Spain) beat F.Mayer (Germany) 6-3 6-4

Haase (Netherlands) beat Halys (France) 7-5 2-6 6-4

The post Μεγάλη νίκη ο Στέφανος! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα