Μέγας Ναδάλ: “Άξιζε τη νίκη ο Φέντερερ”

Δίχως να κρυφτεί πίσω από τα δάχτυλό του ακόμα μια φορά και με ρεσιτάλ δηλώσεων, ο Ράφα Ναδάλ παραδέχτηκε πως ο Ρότζερ Φέντερερ άξιζε την πρόκριση στον τελικό γιατί, πολύ απλά, έπαιξε καλύτερα από αυτόν!

Ελάχιστοι τενίστες δέχονται με τέτοια στωικότητα τις ήττες όπως ο τεράστιος Ράφα Ναδάλ.

Ο 33χρονος Ισπανός, παρά το γεγονός πως προερχόταν από μία ακόμα χαμένη ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό του Wimbledon, δεν είχε άσχημη διάθεση και προσπάθησε να βρει τα θετικά που υπάρχουν από τον χαμένο ημιτελικό κόντρα στον Ρότζερ

Φέντερερ.

Πρώτα και κύρια, όμως, έδωσε συγχαρητήρια στον Ρότζερ Φέντερερ για τη δίκαιη νίκη του, όπως την χαρακτήρισε.

“Θεωρώ ότι έπαιξε καλύτερα από μένα, συνεπώς του αξίζουν συγχαρητήρια για αυτή τη δίκαιη νίκη. Εγώ δεν μπόρεσα να επαναλάβω τις εμφανίσεις που έκανε πριν στο τουρνουά”.

“Μου έλειψαν οι καλές επιστροφές, δεν κατάφερα να μπω σε όσα ράλι θα ήθελα. Άπαξ και δώσεις ρηχή μπάλα στον Ρότζερ, αυτόματα έχει το πάνω χέρι και ξέρει πως να τελειώνει τον πόντο. Κινείται πιο γρήγορα από οποιονδήποτε ξέρω ακόμα” ανέφερε ο Ράφα.

“Για μένα υπάρχει η πίκρα της ήττας γιατί ήθελα να διεκδικήσω έναν τίτλο εδώ ακόμα. Αλλά έτσι είναι το τένις και εγώ είμαι χαρούμενος από την προσπάθειά μου” κατέληξε ο Ισπανός.

Μάλιστα, λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς έκανε tweet συγχαρητηρίων προς τον Φέντερερ ενώ του ευχήθηκε καλή τύχη στον τελικό!

Amazing match well deserved win by @rogerfederer I had some chances but… Roger played better. Good luck for the final @Wimbledon 2019. Thanks all for the support. Always fantastic to be here. See you next year!

— Rafa Nadal (@RafaelNadal) 12 Ιουλίου 2019

Κώστας Αϊτάκης

The post Μέγας Ναδάλ: “Άξιζε τη νίκη ο Φέντερερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα