Μεντβέντεφ: “Μπορώ να μεγαλουργήσω στο χώμα”

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ δεν είχε κρύψει ποτέ την απέχθειά του για το χώμα στο παρελθόν, ωστόσο τα τελευταία χρόνια φαίνεται να έχει αντιστραφεί το κλίμα στη σχέση του με την κόκκινη επιφάνεια.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά τον παρθενικό του τίτλο στο χώμα, στο Rome Masters 2023 θέλει να συνεχίσει τα καλά του αποτελέσματα στη χωμάτινη περίοδο και έχει μεγάλες βλέψεις για τη Μαδρίτη αλλά και για τα μεγάλα τουρνουά που ακολουθούν, με φόντο το Γαλλικό Όπεν.

“Ειλικρινά, νιώθω πολύ καλά. Κάθε χρόνο αισθάνομαι και

καλύτερα όταν μπαίνω σε χωμάτινα γήπεδα. Ξέρω ότι το παιχνίδι μου έχει κάποιους περιορισμούς σε σχέση με τα hard courts. Στα σκληρά, ξέρω ότι αν πιάσω μια απόδοση κοντά στο 90%, θα κερδίσω το ματς. Στο χώμα δεν είναι ακριβώς έτσι. Κάθε παιχνίδι είναι 50/50. Όμως, ξέρω τι μπορώ να κάνω. Νιώθω καλά, λατρεύω τη Μαδρίτη και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ” τόνισε ο Ρώσος στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης.

“Απολαμβάνω το χώμα ολοένα και περισσότερο. Έχω καλά αποτελέσματα, καλές νίκες και νιώθω ότι μπορώ να κάνω μεγάλα πράγματα στο χώμα. Θέλω να προσπαθήσω να κερδίσω περισσότερα τουρνουά όπως έκανα πέρυσι στη Ρώμη. Θέλω να πάω καλά στη Ρώμη και στο Roland Garros κι γι’αυτό θα πρέπει να παίξω καλά κι εδώ στη Μαδρίτη” πρόσθεσε.

O Μεντβέντεφ στο 2ο γύρο του Mutua Madrid Open περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Ο’Κόνελ-Αρνάλντι που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη ενώ είναι στο ίδιο quarter με τον Στέφανο Τσιτσιπά τον οποίον ενδέχεται να συναντήσει στα προημιτελικά του θεσμού.

Tην Τρίτη, ο Μεντβέντεφ προπονήθηκε με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στο Caja Magica

MUTUA MADRID OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Μεντβέντεφ: “Μπορώ να μεγαλουργήσω στο χώμα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα