Μεντβέντεφ για Ζβέρεφ: “Θα πρέπει να κοιταχτεί στον καθρέφτη” (vid)

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ…απασφάλισε μετά το τέλος του προημιτελικού και την ήττα από τον Χόλγκερ Ρούνε, απαντώντας στα όσα τον κατηγόρησε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ύστερα από το μεταξύ τους παιχνίδι τη Μ. Πέμπτη. 

“Είναι ένας από τους πιο unfair παίκτες στον κόσμο. Παίρνω πολύ σοβαρά τα θέματα fair play. Εκείνος όχι. Παίρνει toilet break τη στιγμή που δεν επιτρέπεται να πάρει. Υπήρχαν χίλιες περιπτώσεις όπου ένιωθε ότι άρχισα να παίζω καλύτερα και προσπαθούσε κάθε φορά να κάνει κάτι για να με βγάλει εκτός ρυθμού. Είμαι εξαιρετικά

απογοητευμένος από εκείνον ως αθλητή”, ήταν μερικά από αυτά που δήλωσε ο Γερμανός. 

Από την πλευρά του ο Ρώσος και πρώην Νο1 του κόσμου έδωσε τη δική του απάντηση στη συνέντευξη Τύπου της Μ. Παρασκευής. 

“Δεν θέλω να πω πολλά, γιατί ήταν λόγια που είπε εν θερμώ, αμέσως μετά τον αγώνα. Αν μιλούσε μια εβδομάδα αργότερα πιθανότατα θα έλεγε διαφορετικά πράγματα. Θα πω μόνο ότι ποτέ δεν ήμασταν φίλοι, μόνο στα juniors κάναμε παρέα, οπότε ήμουν έκπληκτος όταν άκουγα από εκείνον στις απονομές των τουρνουά ότι είναι καλός φίλος με εμένα και τη σύζυγό μου, κάτι που δεν ισχύει. Δεν δίνω σημασία στα λόγια του, αλλά τον προειδοποιώ τώρα πως αν συνεχίσει να λέει ότι είμαστε φίλοι, θα τον βρω στα αποδυτήρια και θα του πω ότι δεν είναι έτσι, ακόμα και αν αυτό μας κάνει εχθρούς και δεν μιλάμε καθόλου στο μέλλον»,  τόνισε ο Ρώσος.

“Είμαι καλός φίλος με 90 παίκτες περίπου στο tour, έχω καλές σχέσεις με 50 ακόμα, οπότε νιώθω άσχημα όταν κάτι συμβαίνει στο court. Ξέρω πως κάποιες φορές μπορώ να γίνω άδικος, αλλά χθες… Τον πείραξε που έριξα τη ράβδο του φιλέ; Για το toilet break; Πήγα για να κατουρήσω, δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να κάνω. Μάλιστα, μετά το toilet break έχασα τα 2 επόμενα games.”

“Ο Σάσα ζει στον δικό του κόσμο. Κάθε φορά που χάνει, μπορούμε να βρούμε 25 συνεντεύξεις του που λέει περίεργα πράγματα. Ξέρω πως ήμουν λάθος παλιότερα σε παρεξηγήσεις που είχα με τους Ρουντ, Σβάρτζμαν ή Κατσάνοφ και λυπάμαι που τους έκανα να νιώθουν αρνητικά με την παρουσία μου, γιατί είναι πολύ ευγενικά άτομα. Αλλά ο Ζβέρεφ δεν είναι σαν κι αυτούς. Καλύτερα να κοιταχτεί στον καθρέφτη πριν πει ότι δεν παίζω καθαρά.”

The post Μεντβέντεφ για Ζβέρεφ: “Θα πρέπει να κοιταχτεί στον καθρέφτη” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα