Μεντβέντεφ: “Ήταν μια φοβερή σεζόν για εμένα”

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στον τίτλο των ΑΤΡ Finals, μιας και ηττήθηκε από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον μεγάλο τελικό του θεσμού, όμως έπλεξε το εγκώμιο του 24χρονου Γερμανού, για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε το Σαββατοκύριακο.

Ο Ρώσος, Νο2 τενίστας στον κόσμο, ολοκλήρωσε τη σεζόν του στο Tour και εξέφρασε την ευχαρίστησή του για όλα όσα πέτυχε μέσα στο 2021.

Αναλυτικά όσα είπε κατά την απονομή:

“Συγχαρητήρια στον Σάσα για τα δυο φοβερά ματς που έκανε χθες και σήμερα. Δεν είναι ποτέ εύκολο να ξαναπαίξεις με κάποιον από τον οποίο

έχασες στο Group και σήμερα απέδειξε ότι τα πήγε πολύ καλά σε αυτή την περίεργη συνθήκη.

Ελπίζω να παίξουμε αντίπαλοι σε πολλούς ακόμη τελικούς. Συγχαρητήρια και και στην ομάδα του για την εξαιρετική δουλειά.

Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα μου, που με στήριξε αυτή την εβδομάδα στο Τορίνο. Δεν έχει τελειώσει ακόμη η σεζόν μου, αλλά αυτό ήταν το τελευταίο ΑΤΡ τουρνουά για εμένα, οπότε θέλω να πω ότι ήταν μια εξαιρετική χρονιά και σας ευχαριστώ που ήσασταν στο πλευρό μου όλο αυτό το διάστημα.

Ευχαριστώ τους διοργανωτές του event και όλους όσοι δούλεψαν για την διεξαγωγή του τουρνουά. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο που συνέβαλλε.

Δεν είναι εύκολο να οργανώσεις ένα τόσο μεγάλο θεσμό, ειδικά μετά από τις εξαιρετικές χρονιές στο Λονδίνο. Δεν έχω να παραπονεθώ για τίποτα.

Μπορεί να είχα τα σκαμπανεβάσματά μου κατά τη διάρκεια του τουρνουά, αλλά στο τέλος έφτασα μέχρι τον τελικό. Ελπίζω να μπορέσω να ξαναπαίξω πολλές φορές στο Τορίνο και να φτάσω ξανά στον τίτλο”.

ATP FINALS 2021 SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μεντβέντεφ: “Ήταν μια φοβερή σεζόν για εμένα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα