Μονπελιέ: Εκτός υπεράσπισης ο Μπούμπλικ

23:20 8/2/2023 - Πηγή: Tennis24

Ο περυσινός νικητής του Open Sud de France, Αλεξάντερ Μπούμπλικ, γνώρισε πρόωρο αποκλεισμό από το φετινό 250άρι τουρνουά του Μονπελιέ.

Την Τετάρτη (8/2), ο 25χρονος Καζάκος και Νο50 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, αν και προηγήθηκε με break (2-4) στο καθοριστικό set της αναμέτρησής του με τον Γκρεγκουάρ Μπαρέρ, τελικά ηττήθηκε και αποχαιρέτησε από τον 1ο γύρο τη διοργάνωση.

Ο Νο6 του ταμπλό,

έσωσε τρία match points του αντιπάλου του στο tie-break του 2ου set, όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη σπουδαία ανατροπή και μετά από δυόμιση ώρες μάχης, αποκλείστηκε με 6-4, 6-7(12), 7-6(3), από το Νο75 της παγκόσμιας κατάταξης.

Πέρυσι, κέρδισε στον τελικό του Μονπελιέ τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και στέφθηκε πρωταθλητής για 1η φορά στην καριέρα του, σε ΑΤΡ διοργάνωση.

Φέτος, από την πρεμιέρα του, έμεινε εκτός, με τον Μπαρέρ να “κλείνει” ραντεβού με τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι στην επόμενη φάση.

Σπουδαία εμφάνιση και πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο 18χρονος Γάλλος, Άρθουρ Φιλς (Νο163), που επιβλήθηκε του Νο4 του ταμπλό, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, με 6-3, 6-4 και περιμένει στα προημιτελικά, έναν εκ των Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα και Κοντέν Αλίς.

Στους “8” του Μονπελιέ, προκρίθηκε άνευ αγώνα, ο Νο2 του ταμπλό, Γιάνικ Σίνερ, μετά την απόσυρση του Μάρτον Φούτσοβιτς. Έναν εκ των Λορέντζο Σονέγκο και Φίλιπ Κραΐνοβιτς, θα κοντράρει εκεί ο Ιταλός.

OPEN SUD DE FRANCE SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Μονπελιέ: Εκτός υπεράσπισης ο Μπούμπλικ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα