Μόντε Κάρλο: Με ανατροπή στον 2ο γύρο ο Ζβέρεφ (vid)

Την πρόκριση για τους “32” του Rolex Monte Carlo Masters πήρε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, επικρατώντας του Αλεξάντερ Μπούμπλικ με 3-6, 6-2, 6-4, έπειτα από δύο ώρες παιχνιδιού, με αυτή να είναι η πρώτη του νίκη στο χώμα, μετά τον περσινό ημιτελικό στο Roland Garros.

Στο 1ο set, ο 25χρονος Καζακστανός είχε τον έλεγχο του αγώνα, καθώς κατάφερε να σπάσει το service του No16 του κόσμου στο 4ο

game (3-1), και παρά την άμεση απάντηση του Ζβέρεφ, του ξανά έκανε break στο 6ο game (4-2), για να κλείσει ιδανικά την πρώτη στροφή του αγώνα (6-3).

Στο 2ο μέρος, το μομέντουμ άλλαξε χέρια, με τον Ζβέρεφ να ξεκινά με 3/3 κερδισμένα games, έχοντας και break στο ενδιάμεσο (3-0). Παρά το γεγονός πως ο Μπούμπλικ μείωσε άμεσα τη διαφορά, σβήνοντας το break (3-2), ο 25χρονος Γερμανός με νέο σερί κατάφερε να ισοφαρίσει στα set, και να στείλει το ματς στο decider (6-2).

Εκεί, το ντέρμπι καλά κρατούσε μέχρι το 8ο game, με το σκορ να παραμένει ισόπαλο (4-4), και τις δύο πλευρές να έχουν μοιραστεί από ένα ακόμα break. Στο αμέσως επόμενο game, ο Ζβέρεφ κυριάρχησε στο κορτ πραγματοποιώντας love game (40-0), ενώ στο 10ο και τελευταίο ολοκλήρωσε την ανατροπή, σπάζοντας το service του No53 της ATP κατάταξης για 6η (συνολικά) φορά στο ματς.

First win on clay since last year’s Roland-Garros

After two straight sets losses, @AlexZverev opens his account vs Bublik 3-6 6-2 6-4 in Monte Carlo R1!#RolexMonteCarloMasters pic.twitter.com/28C4CGvLUs

Tennis TV (@TennisTV) April 11, 2023

Στα υπόλοιπα παιχνίδια που διεξάγονταν την ίδια ώρα, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ απέσπασε τη νίκη στα τρία set κόντρα στον Μπεν Σέλτον, με 6-1, 3-6, 6-3, έπειτα από δύο ώρες και 11 λεπτά αγώνα, ενώ επίσης την πρόκριση για τον 2ο γύρο πήρε και ο Γίρι Λεχέτσκα κόντρα στον Εμίλ Ρουσουβουόρι με 6-1, 7-5, μετά από μιάμιση ώρα αναμέτρησής.

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Μόντε Κάρλο: Με ανατροπή στον 2ο γύρο ο Ζβέρεφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα