Μόντε Κάρλο: Δύσκολη πρόκριση στον 2ο γύρο για Βαβρίνκα (vid)

Μπορεί να μην άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ωστόσο ο Σταν Βαβρίνκα έκανε την ανατροπή και με 5-7 6-3 6-4 απέναντι στον Τάλον Χρίκσπορ πήρε την πρόκριση για το δεύτερο γύρο του Masters στο Μόντε Κάρλο.

O Ολλανδός είχε αναδειχθεί νικητής στη μοναδική προηγούμενη αναμέτρησή τους, το 2018 στο Ρότερνταμ και ήταν εκείνος που πήρε το πρώτο σετ κρατώντας το service του και περιμένοντας ένα λάθος από τον Ελβετό το οποίο ήρθε προς το κλείσιμο του πρώτου μέρους.

Ο Χρίκσπορ

ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο που θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση και στο δεύτερο σετ φάνηκε να βιάζεται σε ορισμένες περιπτώσεις με τον Βαβρίνκα να φτάνει στο break που χρειαζόταν για να επαναφέρει την ισορροπία στο ματς.

Παρόμοια εικόνα και στο τρίτο σετ με τον Ελβετό σε αυτή την περίπτωση να κάνει νωρίς το break, τον Χρίκσπορ να απαντά αλλά ο Βαβρίνκα αξιοποίησε την αμέσως επόμενη ευκαιρία για να φτάσει στη νίκη σε ένα ματς που είχε 34 winners αλλά και 27 αβίαστα λάθη.

Επόμενος αντίπαλος του Ελβετού θα είναι ο Αμερικανός Τέιλορ Φριτς, Νο8 του ταμπλό.

Stan is here to stay @stanwawrinka comes through a tough battle with Griekspoor 5-7 6-3 6-4 in his Monte Carlo opener!#RolexMonteCarloMasters pic.twitter.com/QPA0KPiWwj

Tennis TV (@TennisTV) April 10, 2023

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Μόντε Κάρλο: Δύσκολη πρόκριση στον 2ο γύρο για Βαβρίνκα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα