Ναδάλ: “Έκανα λάθος” (vids)

11:57 3/7/2022 - Πηγή: Tennis24

O Ράφα Ναδάλ έδωσε τέλος στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον Λορέντζο Σονέγκο, με τον Ισπανό να παραδέχεται δημόσια το λάθος του στο να καλέσει τον Ιταλό στο φιλέ μετά το break που δέχθηκε στο 8o game, κατηγορώντας τον για grunting. 

After Nadal was broken, he went straight to the net & summon Sonego to lecture him on grunting without the umpire’s consent.
The umpire didn’t stop Nadal

from doing so, instead he talked with Sonego.
Sonego looked at a loss & dismayed throughout the process.@pavyg @Yolitatennis pic.twitter.com/n4ugFTd59P

— December_dust (@decemberdust1) July 3, 2022

“Νομίζω ότι έκανα λάθος.” είπε ο Ναδάλ. “Του μίλησα ήρεμα και του εξήγησα την κατάσταση που συνέβαινε. Αν γύριζε ο χρόνος πίσω δεν θα το έκανα ξανά. Το είπα στον διαιτητή, που είναι ένας από τους καλύτερους του Tour, ο οποίος περίμενε μέχρι το changeover για να του μιλήσει.”

“Υπάρχουν ορισμένοι κώδικες μέσα σ’ ένα γήπεδο τένις και πρέπει να πω ότι έκανα μεγάλο λάθος που τον κάλεσα στο φιλέ και του μίλησα. Θα έπρεπε να το είχα κάνει όταν αλλάζαμε πλευρά στο court ή να περιμένω μέχρι να του το πει ο διαιτητής.”

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του 3ου set με τον Ναδάλ να δείχνει ενοχλημένος από τις φωνές του Σονέγκο ανάμεσα στους πόντους. Ο 36χρονος κάλεσε τον Ιταλό στο φιλέ να του μιλήσει (σε ήρεμο τόνο είναι αλήθεια), ωστόσο ο Ιταλός τον κατηγόρησε ότι του αποσπά την προσοχή. 

“Ένας παίκτης δεν μπορεί να καλέσει τον άλλον στο φιλέ. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό στο Wimbledon. Ο Ναδάλ έπρεπε απλά να μιλήσει με τον διαιτητή. Αυτό που έκανε μου απέσπασε την προσοχή.”, είπε μετά το ματς ο Σονέγκο. 

Οι δύο παίκτες πάντως έδειξαν να δίνουν τέλος σε αυτή την παρεξήγηση στο τέλος του αγώνα με τον Ναδάλ να προσπαθεί να εξηγήσει στον Σονέγκο και να απολογηθεί για το λάθος του. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ισπανός επικράτησε με 6-1, 6-2, 6-4 σημειώνοντας την 17η συνεχόμενη νίκη του στα φετινά Grand Slams (17/17) και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ολλανδό Μπόουτικ φαν ντε Ζάντσχουλπ. 

The post Ναδάλ: “Έκανα λάθος” (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα