Ναδάλ: “Ο ανταγωνισμός μεταξύ Ρότζερ και Νόλε είχε φτάσει σε ακραία επίπεδα”

Ο Ράφα Ναδάλ μίλησε για τον ανταγωνισμό που είχε με τους Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος ήταν ένας από τους παράγοντες της μακροχρόνιας καριέρας τους. 

“Εγώ ο Ρότζερ και ο Νόβακ πιέζαμε πολύ ο ένας τον άλλον. Πότε ωστόσο δεν ήταν αρκετό και πάντα προσπαθούσαμε κι άλλο.”, είπε ο 36χρονος Ισπανός στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Λατινική Αμερική. 

“Ο μεταξύ μας ανταγωνισμός μας έχει φτάσει σε ακραία ψυχικά επίπεδα κι αυτός ήταν ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους συνεχίσαμε να παίζουμε τένις για πολλά χρόνια.”

Ο

Ράφα Ναδάλ μίλησε και για τις ισορροπίες που θα πρέπει να κρατήσει ως τενίστας, αλλά και ως πατέρας από τη στιγμή που γεννήθηκε ο γιος του. 

“Είναι κάτι πρόσφατο και κάτι στο οποίο πρέπει να προσαρμοστώ.”, είπε. “Από εκεί και πέρα είμαι χαρούμενος, απολαμβάνω αυτές τις μοναδικές στιγμές και όλα τα άλλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.”

“Ωστόσο, η πρόθεσή μου είναι να συνεχίσω να κάνω ό,τι μπορώ για να παλεύω για τα πράγματα τα οποία με ενθουσιάζουν και μου δίνουν κίνητρο. Από εκεί και πέρα πρέπει να είσαι καλά οργανωμένος ώστε να μπορέσεις να κάνει την επαγγελματική σου ζωή λειτουργική.”

The post Ναδάλ: “Ο ανταγωνισμός μεταξύ Ρότζερ και Νόλε είχε φτάσει σε ακραία επίπεδα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα