Ναδάλ: “Πονάω, αλλά σκέφτομαι μόνο τον επόμενο αντίπαλο”

Ο Ράφα Ναδάλ χρειάστηκε ένα break, αλλά και δύο tie-break για να ξεπεράσει το εμπόδιο των 211 εκατοστών του Ρέιλι Οπέλκα σφραγίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Indian Wells. 

Ωστόσο ο χρόνιος πόνος στο αριστερό πόδι, ένας τραυματισμός που άφησε τον Ναδάλ εκτός coutrs για 5 περίπου μήνες, έρχεται και φεύγει εντελώς απρόβλεπτα. 

Αναμφίβολα ο Ναδάλ έχει μάθει να ζει με αυτό και προσπαθεί να προσαρμοστεί. Κατά τη διάρκεια του 2ου set στο παιχνίδι με τον Οπέλκα, ο πόνος επέστρεψε.

Ο Ναδάλ δέχθηκε break (4-2), αλλά κατάφερε να επιστρέψει και να κερδίσει το set στο tie-break.

“Ήταν λίγο χειρότερα από τις τελευταίες δύο ημέρες”, δήλωσε ο 35χρονος Ισπανός. “Ναι, η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες ημέρες το πόδι με ενοχλούσε λίγο περισσότερο. Ας ελπίσουμε ότι το πόδι θα αντέξει, αλλά δεν είναι κάτι που σκέφτομαι πολύ.”

“Αυτό που σκέφτομαι είναι μόνο το τένις μου και ο επόμενος αντίπαλος. Αν συμβεί κάτι θα πρέπει απλά να το αποδεχθώ.”, τόνισε. 

Παρά το γεγονός αυτό ο Ναδάλ κέρδισε το 84% των πόντων πίσω από το 1ο service (43/51) και το 73% στο 2ο (16/22).

“Αυτό που προσπάθησα να κάνω ήταν να παίξω με υψηλά ποσοστά στο 1ο service και ειδικά στα tie-break γιατί αν αρχίσεις να μη βρίσκεις πρώτα service τότε κινδυνεύεις να δεχθείς μεγάλη επιστροφή”

Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός και κάτοχος 21 Grand Slam απέσυρε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, τη συμμετοχή του από το Miami Open το οποίο ακολουθεί το Indian Wells με στόχο να επικεντρωθεί στη μακρά clay-season 

Ναδάλ και Κύργιος θα αναμετρηθούν τα μεσάνυχτα (00:00 GR) με τον νικητή να παίρνει το 1ο χρονικά εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Ναδάλ: “Πονάω, αλλά σκέφτομαι μόνο τον επόμενο αντίπαλο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ναδάλ, “Πονάω,nadal, “ponao