Νέα μεγάλη ανατροπή για Μάρει (vids)

Σε άνθρωπο των ανατροπών έχει εξελιχθεί ο Άντι Μάρει τη φετινή χρονιά.

Μετά από μια ακόμη συναρπαστική μάχη, ο Σκωτσέζος Braveheart επικράτησε με ανατροπή 6-7(5), 6-1, 6-4 του Τόμας Μάρτιν Ετσεβερί και προκρίθηκε στο 2ο γύρο του BNP Paribas Open στην Καλιφόρνια.

Ήταν η έβδομη φορά φέτος που ο Μάρει διεκδικεί τη νίκη σε καθοριστικό σετ και η

ισάριθμη που το καταφέρνει.

Ο 36χρονος χρειάστηκε 3 ώρες και 15 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του 23χρονου Αργεντίνου, σφραγίζοντας το ντέρμπι με τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα στο 2ο γύρο.

“Τα πήγα πολύ καλά, οδεύοντας προς το τέλος. Ήταν μια ακόμη πολύ σκληρή μάχη και είμαι χαρούμενος που πέρασα” είπε αμέσως μετά ο Μάρει.

Κομβικό σημείο της νίκης του Βρετανού, τα δύο break points που έσωσε στο 3-4 games του καθοριστικού σετ ενώ πέτυχε το χρυσό break στο 9ο game (5-4) και στη συνέχεια σέρβιρε επιτυχημένα για τη νίκη.

Την πρόκριση στο 2ο γύρο εξασφάλισαν και οι δύο Γάλλοι, Αντριάν Μαναρινό και Ρισάρ Γκασκέ με νίκες επί των Ντόμινικ Τιμ και Μπόρνα Γκότζο αντίστοιχα.

Νωρίτερα, ο Μπεν Σέλτον πέτυχε σπουδαία νίκη με 6-4, 6-1 επί του Φάμπιο Φονίνι και θα αντιμετωπίσει το συμπατριώτη του και υπερασπιστή του τίτλου, Τέιλορ Φριτς στον επόμενο γύρο.

ATP BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Νέα μεγάλη ανατροπή για Μάρει (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα